Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
next751 píše:1. Uz to niekde bolo a vypnut to nejde.
2. Normalne sa video nahrava pri 30 fps (ak sa nemylim).
Vojtiin píše:Zdravím, je tu někdo kdo má doručení přes Apple store mezi 11.11. - 14.11. ?? Ode dneška furt aktualizuji objednávku na stránkách applu a furt tam stav: "Probíhá zpracování zboží". Myslíte si, že mi může iP6 přijít už zítra a nebo ne? Jaké máte vy zkušenosti s doručením?
havrdaj píše:Uplne si nejsem jisty, ze je to jedno. Pro tebe, ano, chapu. Kazdy se na to muze divat jinak.
Osobne jsem mel nejvetsi obavu z toho jak budou vypadat delici pasky, ty me pozitivne prekvapili. Zacal jsem jasat a rikat si, ze si ho koupim. I presto ze jsem ortodoxni zastance nizkouhloprickovych telefonu (3.5,4). Hlavnim duvodem prechodu by byla moje "ostrozrakost" slepeho.
Jenze zklamani prislo nasledne pri pohledu na cocku fotoaparatu. To ze poleze ven, jsem vedel, ale na nevsiml jsem te asymetrie umisteni.A zase jsem byl zpatky na zacatku.
Rikam si, proc Ive nebyl pri uvedeni, proc tam neni OIS...
Mike to nazval pekne, neni to esteticke. A u me to je o estetice a cistote. Na zenu se koukam taky zezadu a nechodim k ni jenom celem. [emoji3]
next751 píše:Ako pise Petrt. Video bude plynulejsie, ale zase viac pamate to zozere. Ja to mam vypnute. Ked chcem spomalene video, tak tocim na 120 fps/240 fps.
kotelník píše:havrdaj píše:Uplne si nejsem jisty, ze je to jedno. Pro tebe, ano, chapu. Kazdy se na to muze divat jinak.
Osobne jsem mel nejvetsi obavu z toho jak budou vypadat delici pasky, ty me pozitivne prekvapili. Zacal jsem jasat a rikat si, ze si ho koupim. I presto ze jsem ortodoxni zastance nizkouhloprickovych telefonu (3.5,4). Hlavnim duvodem prechodu by byla moje "ostrozrakost" slepeho.
Jenze zklamani prislo nasledne pri pohledu na cocku fotoaparatu. To ze poleze ven, jsem vedel, ale na nevsiml jsem te asymetrie umisteni.A zase jsem byl zpatky na zacatku.
Rikam si, proc Ive nebyl pri uvedeni, proc tam neni OIS...
Mike to nazval pekne, neni to esteticke. A u me to je o estetice a cistote. Na zenu se koukam taky zezadu a nechodim k ni jenom celem. [emoji3]
Jasne, obecne je problem, kdyz vec pasujeme do role cloveka. Asi to chce prasek na uklidneni.
fana1 píše:To jsem tak nějak pochopil.teď už mě spíše jen zajímalo, co bylo u zpomaleneho videa nastaveno od výrobce? Jestli 240 nebo 120. Protože jsem to přepínal včera, aniž bych věděl k čemu to slouží. A teď bych to rad dal do "továrního" nastavení tak, jak to tam bylo nastaveno z výroby, než jsem do toho hrabal. Opravdu mi jde jen o to, jestli to někdo náhodou neví, nepamatuje si, resp. jestli by se mi někdo, kdo to ještě neprepinal nepodíval.
DĚKUJI
malex píše:to Rhinos: bylo tu receno podle ma aspon 100x- zaruka je standartni 2 roky(dle zakona), nebavim se o firmach. Prvni rok kryje Apple vymenou kus za kus, druhy rok reklamujes v opravnach typu ITS a jine. Ma zkusenost rika- uz budu nakupovat jen pres Apple online store. Pokud myslis nakup v kamenne prodejne napr.Nemecko- pak prvni rok reklamujes tam. Pokud se pletu, doplnte.
mtucek píše:Vojtiin píše:Zdravím, je tu někdo kdo má doručení přes Apple store mezi 11.11. - 14.11. ?? Ode dneška furt aktualizuji objednávku na stránkách applu a furt tam stav: "Probíhá zpracování zboží". Myslíte si, že mi může iP6 přijít už zítra a nebo ne? Jaké máte vy zkušenosti s doručením?
Mám doručení 10.11 - 13.11. a také zatím nic.
Manek49 píše:...Zároveň při větším fps, nestihne za ten kratší čas dopadnout tolik světla, tim pádem je video tmavší...
Jadro píše:Clon: gratulace
Next751: Jak jsi nastavoval sve 6+? Jako novy iP?
Zkus vybit do vypnuti a dat ho na nabijecku, nechat nabit do plna. Taky zkontroluj co vse mas na Push dorucovani a co z toho je nezbytne nutne. Push je zrout. Pokud nezabere, doporucuju Restore a nastavit jako novy iP.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé