Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

tomlu píše:Já mám fólii na displeji a nahoře je výřez pro foťák, reproduktor a čidlo na světlo, dole pak na home tlačítko, asi bych reklamoval, bo ta fólie přes foťák nebude dobře.

Legally Blond píše:Ahoj řešil už nějaký majitel vrácení nebo případné reklamování IP6?. Na svém kusu pozoruju stejně jako tuna uživatelů převážně v USA šedý horní roh tedy špatné podsvícení nebo vadu panelu.

kotelník píše:Proc, PROBOHA PROC neumi sest plus telefon.app v landscape mode?

Kupoval jsem ho v EW. Co myslíte, jak se to řeší? novej kus nebo se mi v něm nějak budou rýpat? s tímhle vůbec nemám zkušenosti.
.
mike-biker píše:kotelník píše:Proc, PROBOHA PROC neumi sest plus telefon.app v landscape mode?
Chlape a na co je to dobrý? Myslím že uvažuji jako oni - v telefonním modu je to naprosto zbytečné.
a voláš přes sluchátko...

ty ten telefón využívaš doslova ako telefón
vôbec sa to nehodí ako porovnanie na výdrži 

Najviac mobil vyťažujem na net a hudbu, plus mám cez bluetooth pripojených niekoľko životne dôležitých somarín. V priemere vydrží dva dni, keď ho používam sporadicky len na telefonovanie a sem tam okuknem net bez počúvania hudby, tak to dotiahnem aj na dva a pol dňa, možno aj tri dni. Za mňa veľký palec hore pre apple 

kotelník píše:Třeba v autě, když ho máš jako navigaci na landscape modea voláš přes sluchátko...

Leonko píše:miku nic proti, ale radovať sa z tvojej výdrže je dosť smiešnety ten telefón využívaš doslova ako telefón
vôbec sa to nehodí ako porovnanie na výdrži

(( tak na to asi uz kaslu ach jo
((

adlik píše:Taky se podělím se svou zkušenost. Včera jsem si koupil iP6 64gb SG. Dneska jsem při lepení folie zjistil, že mi lupe v horní polovině displeje. Prostě to nedoléhá. Tomu řikám kvalitka za 21t. :)

adlik píše:Taky se podělím se svou zkušenost. Včera jsem si koupil iP6 64gb SG. Dneska jsem při lepení folie zjistil, že mi lupe v horní polovině displeje. Prostě to nedoléhá. Tomu řikám kvalitka za 21t.
me to zajima zda to nemam taky [emoji16]

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé