Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
tomlu píše:Já mám fólii na displeji a nahoře je výřez pro foťák, reproduktor a čidlo na světlo, dole pak na home tlačítko, asi bych reklamoval, bo ta fólie přes foťák nebude dobře.
Legally Blond píše:Ahoj řešil už nějaký majitel vrácení nebo případné reklamování IP6?. Na svém kusu pozoruju stejně jako tuna uživatelů převážně v USA šedý horní roh tedy špatné podsvícení nebo vadu panelu.
kotelník píše:Proc, PROBOHA PROC neumi sest plus telefon.app v landscape mode?
mike-biker píše:kotelník píše:Proc, PROBOHA PROC neumi sest plus telefon.app v landscape mode?
Chlape a na co je to dobrý? Myslím že uvažuji jako oni - v telefonním modu je to naprosto zbytečné.
kotelník píše:Třeba v autě, když ho máš jako navigaci na landscape modea voláš přes sluchátko...
Leonko píše:miku nic proti, ale radovať sa z tvojej výdrže je dosť smiešnety ten telefón využívaš doslova ako telefón
vôbec sa to nehodí ako porovnanie na výdrži
adlik píše:Taky se podělím se svou zkušenost. Včera jsem si koupil iP6 64gb SG. Dneska jsem při lepení folie zjistil, že mi lupe v horní polovině displeje. Prostě to nedoléhá. Tomu řikám kvalitka za 21t. :)
adlik píše:Taky se podělím se svou zkušenost. Včera jsem si koupil iP6 64gb SG. Dneska jsem při lepení folie zjistil, že mi lupe v horní polovině displeje. Prostě to nedoléhá. Tomu řikám kvalitka za 21t.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé