Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

nabijej taky pres noc s budes v pohode 

Este vypalene pixely na displeji, ja som kvoli tomu reklamoval 6-ku...wajec píše:Zdary, příští týden půjdu pro 6+ a chtěl bych se zeptat na co si dát bacha při rozbalení, abych jim to tam když tak rovnou omlátil o hlavu. Co vás tu čtu tak 1) Cvakací display 2) HB 3) nezaschlé lepidlo?? -> šedivá bílá?? 4) ... ? Máte ještě nějaké tipy/problémy na co si dát pozor? Díkec

Bl4de píše:adlik píše:Taky se podělím se svou zkušenost. Včera jsem si koupil iP6 64gb SG. Dneska jsem při lepení folie zjistil, že mi lupe v horní polovině displeje. Prostě to nedoléhá. Tomu řikám kvalitka za 21t.
Natoc nejake video jak je to videtme to zajima zda to nemam taky [emoji16]

( nebude mit apple nejaky reci pri druhy reklamaci? A jeste kdyz zatlacim na displej nahore vlevo tak obcas lupne 

ale 21k je hodne penez pro me...

Neviem, či by ti reklamáciu uznali, mne to ako závažná chyba nepríde.

ale myslim si že by se neohnul, jen mám proste divnej pocit furt...

. Druhá věc, že šedá šmouha na horní hraně displaye je i na tomto kusu - nicméně tady je výraznější na levé straně (na starém na pravé straně) a celkově je display o něco lepší. Věc, která mě štve ale nejvíc je ťukanec na přechodu mezi čelním panelem a hliníkovým korpusem. Je tak 3mm nad horním levým plastovým páskem a při čelním pohledu a určitém úhlu dopadu světla se na mě krásně leskne
.

nechapu jak muze prijit novy telefon mechanicky poskozeny...to nam snad neposilaji jiz pouzivane kusy!!!!

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé