Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
urban123 píše:takhle se to proste u Applu a autorizovanych servisu proste dela...takhle ma Apple nastaveny podminky ohledne "oprav" iPhonu.
Výjimkou jsou..., dále telefonní přístroje Apple iPhone pocházející z distribuce ČR operátorů, s jejichž opravou je třeba se obrátit na daného operátora nebo servis zajišťující opravy iPhone z distribuce ČR operátorů.
Claire* píše:Ne, znovu jsem reklamovala. Za něco takového jsem peníze nedala, bral by jen blázen.
Jules píše:Nejdříve chci zopakovat, že jsem s reklamací u Britexu byl velice spokojený. Telefon vyměnili během 3 dnů za "nový". Ale pro usmání. Do Britexu šel 14dní starý mobil, 14 dní v pouzdře, s popisem, kde slečna na pobočce uvedla, že je jak nový, bez sebemenší známky používání, nepoškrábaný, nezaprášený, čidla vlhkosti vizuelně v pořádku. A v protokolu od Britexu jsem se dočetl, že převzali telefon jevící známky běžného používání, včetně drobných škrábanců a že byl zaprášený. Nějak nechápu, kde se mohl během jednodenní cesty v igelitovém sáčku ošoupat a zaprášit.Myslím, že Britex si koleduje, že jednou nějaký novinář cvičně pošle na z několika měst na reklamaci deset kousků a pak bude pulka republiky kroutit hlavou co to zase ty obchodníci dělají.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé