Pánové díky za reakce

Momentálně čekám až mě přítelkyně dá 4S abych mohl nějak fungovat (nemůžu být bez phone) a pak ho hned odnesu do Vodafone na reklamačku a budu si stát za výměnou
Mě tak naštvalo,že když jsem ho koupil měl ten flek na boku a když jsem říkal,že ho chci vyměnit tak do mě něco valil s 30 dnama v servisu chápete? Já natěšený,že konečně budu mít iPhone 5 pač jsem na něj čekal až bude skladem a potom toto..říkám pohoda
Toto je velká mezera v zákoně nebo aspon všech prodejců,byl jsem se ptat v iStyle co by dělali a tam mě řekli to stejný hned poslat do servisu
Chápete? mě jde o ten přístup k zákazníkovi dojdu dám jim 20 tisíc a oni mě to zboží vemou a hned první den reklamují?
Tím už kašlu na Vodafone,iStyle apod po zkušenostech mého otce který vše kupuje přímo u apple.cz vám to všem doporučuji ..vyhnete se všem a mobil budete mít cca do 72 hodin zpět nový ..
Vesměs reklamace Apple vychází vstříc a mění kus za kus ..
Ještě bych rád doplnil politiku Apple (prý)
Apple TV ( mění se kus za kus) neopravuje se
Airport (Express, Extreme, TimeCapsule) to stejné kus za kus neopravuje se
Všechny iOS zařízení (iPod, iPad, iPhone) neopravuje se
U všech zařízení prý probíhá SWAP
Něco jsem někde četl o kvalitě,že kdyby servis do toho hrabal tak už Apple nemůže zaručit kvalitu u svých výrobků
Ono se to i nevyplatí a nedovedu si představit,že by se někomu chtělo vyměňovat celý vnitřek iPhone to už je lepší dát rovnou nový
Těžko říct,za mě co si přeji v ČR je pravý Apple Retail Store v Praze
Sorry za Y/I psáno v rychlosti..edit