Reklamace a Britex

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar mazafka | stř dub 24, 2013 1:38 pm

Re: Reklamace a Britex

Smitko pod cockou objektivu mam taky, jen se odhodlat a vedet ze preziji bez sveho mijaska preziji a dam ho na reklamaci :)

-> Tapatalk
Host
Host

r.mrazik | stř dub 24, 2013 1:52 pm

potreboval bych radu,na predchozi strance jsem popsal svuj problem,kdy britex odmitl opravit rezonujici iphone kvuli tomu,ze se do telefonu pry nekdo dostal pred nimi (nejake pomuchlane ochranne folie pod zadni prosklenou casti),coz byla blbost...nebyla ani menena zadni stena,telefon nema nikde zadnou odreninu,nebo dukaz padu...jiny duvod me nenapada,abych telefon rozebiral...
kontaktoval jsem soudniho znalce,ale bohuzel nema moznost dokazat,ze se do telefonu nikdo nedostal...navic kdyz se do nej dostal uz technik britexu!!

muzete poradit co dale? poslat to na ČOI? mediím? je nejaka moznost jak se branit? nebo kontakt na nejakeho soudniho znalce v Praze,se kterym mate zkusenosti?

diky

Uživatelský avatar Ronaldok | stř dub 24, 2013 3:14 pm

Prave, ja 14 dnu trpel bez telefonu, huraaa dostal sem novej kousek a doma zjistim pri proskoumani ze je smitko jinde. Ale na fotkach nic neni patrneho. Takze to zatim necham tak jak je a cas dal ukaze.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Roman_Pe | stř dub 24, 2013 3:58 pm

r.mrazik píše:potreboval bych radu,na predchozi strance jsem popsal svuj problem,kdy britex odmitl opravit rezonujici iphone kvuli tomu,ze se do telefonu pry nekdo dostal pred nimi (nejake pomuchlane ochranne folie pod zadni prosklenou casti),coz byla blbost...nebyla ani menena zadni stena,telefon nema nikde zadnou odreninu,nebo dukaz padu...jiny duvod me nenapada,abych telefon rozebiral...
kontaktoval jsem soudniho znalce,ale bohuzel nema moznost dokazat,ze se do telefonu nikdo nedostal...navic kdyz se do nej dostal uz technik britexu!!

muzete poradit co dale? poslat to na ČOI? mediím? je nejaka moznost jak se branit? nebo kontakt na nejakeho soudniho znalce v Praze,se kterym mate zkusenosti?

diky

Ja by som im napísal:
Nech oni dokážu, že práve ty si sa alebo niekto iný vŕtal v iPhonu.
Prečo by si to robil keď máš nárok na záruku. Predsa by si si zásahom do iP nerušil záručnú dobu :fool: .
Že možno to bolo spôsobené už pri zmontovaní vo výrobe.

Povedz, že nesúhlasíš s vyjadrením a že žiadaš Garančnú výmenu. Nenechaj sa, nemôžeš ustúpiť.
Teraz ti už nikto nepomôže dokázať, že kto má pravdu. Ani súdni znalec ani ČOI keď už ten iP rozobrali v servise.

Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
iPhone expert
iPhone expert

smallshady | stř kvě 08, 2013 2:41 pm

kdyz reklamuju u operatora telefon (dva mesice po koupi), u britexu uznaj zavadu a opravej-muzu pak jeste u operatora pri vyzvednuti zpetne zadat vraceni penez (rozpor s kupni smlouvou do 6 mesicu)?
diky

Uživatelský avatar Roman_Pe | stř kvě 08, 2013 6:41 pm

No to neviem, to keď si mal možnosť odstúpiť od kúpnej zml. tak si mal hneď vtedy žiadať vrátenie peňazí, keď si ho zobral reklamovať a nie keď ho už opravia-vymenia.

Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
iPhone expert
iPhone expert

marseli | stř kvě 08, 2013 6:59 pm

Tak tak, mel jsi zadat posouzení a ne opravu.
Senior uživatel
Senior uživatel

kotelník | stř kvě 08, 2013 7:54 pm

je to o lidech a dle mého to půjde domluvit. Moje zkušenost: iPhone 5 zakoupen u T-mobilu, po rozbalení rozlepený displej, dole křivý displej, fakt jakože zmetek jak kráva (nějaký škrábaneček bych neřešil, ale toto bylo otřesné a nepoužitelné.) Na prodejně odmítli vyměnit, udělal jsem docela průvan, nicméně i tak musel do servisu (řešilo se v sobotu). Divné, u vodafonu okamžitě vyměnit mohou proti dobropisu, pokud je evidentní vada...no tak jsme do protokolu zapsali, že požaduji celou novou krabici včetně všeho, případně trvám na odstoupení od smlouvy. V pondělí mi volal vedoucí T-mobile prodejny ať se zastavím, že to vyřešíme... No tak mi dali novou krabici a všechno bez britexu, otevřu a vadný pixel, myslel jsem, že mě jebne... no do třetice to vyšlo a hle, ŠLO TO I NA PRODEJNĚ...

Proč to ale píšu, než mi volali z T-mobilu, tak jsem psal panu Strakovi, kterému jsem situaci vysvětlil a on ochotně odpověděl, že situaci vyřeší osobně, že si telefon zablokoval na své jméno a až příjde, půjde k němu na stůl... Tento člověk dělá Britexu skvělé jméno a doporučuji jej. Děkuji za ochotu
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
iPhonefil
iPhonefil

golik | pát kvě 10, 2013 3:57 am

Zdravim vsechny..

Mam dotaz a je mozne ze se bude opakovat protoze 115 stran je na dlouho. Popravde kdyz jsem chvili cetl co se objevuje v novych baleni tak se me chtelo blit..kvalita sla prudce dolu (aspon je min sebevrazd ve foxconu) ale k veci..Vcera jsem si pritahl ip5..opravdu ten pulcentak dela hodne. Byl jsem nadsenej ale pak jsem si vsiml ze tlacitka hlasitosti se hybaj az vyklaj..na jednu stranu mi to je jedno ale na druhou jsem nas.anej protoze bych cekal za 20k naprostou nehybnost do stran! Jeste mi prijde ze uzamcena obrazovka je jako do modra ale jinak barvy normal. Co myslite vymenej mi to ve vodaci kus za kus nebo setkal jste se nekdo s tim? Nechci to nikam posilat aby to prislo s prachem pod dislajem nebo odrenej..stejnak za pul roku bude na kasi, ale ted muze bejt ok..diky za odpovedi..
Host
Host

kotelník | pát kvě 10, 2013 8:53 am

mě se taky hýbe. podle mě Ti takové kraviny na místě nevymění... kdo hledá najde...
iPhonefil
iPhonefil

Bobo17 | ned kvě 12, 2013 12:00 am

http://www.[BULVAR: odkazujte na jiné zdroje]/2013/05 ... i-opravit/

lala:)

Za mě velké mínus,vždy mě z reklamace došel nový kus.Reklamace iPhone jsem nikdy moc neřešil,pač jsem věděl,že mě dojde nový.Byl to takový + pro lidi kteří mají iPhone.
Macbook Air 2013 i5 256GB
iPhone 5S Space Grey
iPhone 6 64 GB Space Grey
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

@solokaprik | ned kvě 12, 2013 1:49 am

Tak teď podle mně u všech šli o trochu níže. S reklamací byly všichni spokojeni což bylo plus u Applu, ted to zrušili a budou se pokoušet kusy opravovat, jsem zvědav jak to dopadne.
Apple iPhone 5 16GB - black
Apple iPad Mini 16GB wifi - black
Apple iMac 21,5" (late 2012)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Bydliště: Vidíte ten palác? Tak tam ne.. (Praha, Czech Republic)

Uživatelský avatar slonik | čtv kvě 23, 2013 5:14 pm

Jak dlouho u vás trvalo doručení iPhone z Vodafone do Britexu?
iPhone 5 8.1.3 nonJB + iPad 3 8.2 nonJB
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Jules | pát kvě 24, 2013 11:31 am

Odevzdal jsem iP5 v sobotu na pobočce (Praha, v Edenu), v pondělí ho odeslali do Britexu. Ve čtvrtek ho Britex poslal zpět na pobočku a v pátek jsem si ho byl vyzvednout.
Host
Host

RoMeiRo | pát kvě 24, 2013 7:40 pm

Zdravím,

já mám aktuálně iPhone 5 v Britexu. Nedávno mi telefon vypadl z ruky, promáčkl se nahoře vpravo rámeček a od něho mi praskl celý displej. Nejdřív jsem myslel, že mě trefí a že mě oprava položí. Nakonec jsem slyšel cosi o "Apple Exchange programu" a protože iOpravna nebere telefony operátorů, dostal jsem od nich tip na Britex.

Za 7.020,- Kč mi to přišlo "fér", než žít s rozbitým tel. (který jinak fungoval 100% a nakonec jsem si i na prasklý přední panel zvykl), ale přeci jenom jsem ho odeslal.

Průběh
20.5.2013 - odesláno
21.5.2013 - přijato
23.5.2013 - zaevidováno
24.5.2013 - schválení cenového návrhu -> vyřizování -> expedice

Po expedici okolo 17 hodiny mi tam skočilo "zpracovává se" tak nevím co si pod tím představit. Nakonec jak jsem to tady pročítal, lehce mě znepokojilo to, co se skrývá po SWAPem, myslel jsem, že to prostě bude fungl nový kus, ale uvidíme, určitě dám vědět až telefon dorazí, jaký kus a v jakém stavu dorazil.. věřím, že Britex se za tu dobu co tu vlákno je vypracoval úplně jinam a s posledními příspěvky vidím i určitou spokojenost..

edit: a tady se můžete ještě podívat jak dopadl Foto po pádu
Host
Host

Uživatelský avatar slonik | ned kvě 26, 2013 2:46 pm

Díky, u mě to tak bohužel nevypadá. Po týdnu se objevilo: čeká na náhradní díl. Co to jako je? To už získali povolení se v iPhonech hrabat? Nebo to jim zrovna došly swap jednotky? Mám nefunkční sleep button, u vás, komu se to taky stalo, měli jste tam někdy tuto informaci?
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Unown | ned kvě 26, 2013 2:51 pm

Co myslis,ze znamena cekani na nahradni dil? A ano,maji povoleno iphony opravovat.
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar slonik | ned kvě 26, 2013 5:56 pm

Jistě, že vím, co by mělo znamenat čekaní na náhradní díl, jenom mě to trochu zaráží v případě mé závady, která je téměř nejčastější ze všech. A k tomu povolení, to jako od kdy?
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

PourMi | ned kvě 26, 2013 11:56 pm

Ja jsem 3x reklamoval iphone 4s a vzdycky jsem mel taky ceka na nahrdni dil,ale pokazde jsem dostal na prodejne novy kus(swap) :)
Host
Host

ludu | úte kvě 28, 2013 7:53 pm

Dobrý den, mam iphone 4s dva mesice, stalo se mi ze mi nesel zapnout a donesla jsem ho na reklamaci, po 14 dnech mi ho vratili s tim, že mi dovnitr vnikla voda a od toho ten telefon cely zrezl vevnitr, sel uz ale zapnout v pohode, ale najednou nesel displey, mel carky po display a barvy byly malo syty, za hodinu jsem jim ho vratil zpet a poslal znovu na reklamaci s tim ze se odvolavam proti predchozimu vyjadreni, ze neni mozny aby to telefonu vnikla voda(cidla v poradku) a jeste k tomu aby z pouhy DVA mesice vevnitr zrezl!!!! a ze mi jeste k tomu znicili display! telefon mi po 14 dnech opet vratili s tim, že si za to muzu sam..opravdu uz nevim co s tim delat, mate prosim vas nekdo jakoukoli radu? predem moc dekuju
Host
Host

Jules | stř kvě 29, 2013 7:33 am

pro ludu: Zkus se obrátit na pana Straku. Na fóru se snaží vystupovat celkem korektně. Osobně by mě docela zajímalo, jak do telefonu vnikla voda na tolik, aby uvnitř zrezl (u tlačítka Home), ale nepoškodila se čidla.

kontakt, který tu sám zveřejnil:
Pavel Straka
Customer care Manager
BRITEX-CZ, s.r.o.
Milady Horákové 125
272 01 Kladno
Czech Republic
Phone: +420 312 242 416-9
Mobile: +420 777 717 009
e-mail: straka@britex.cz
facebook: BRITEX-CZ
Host
Host

ludu | stř kvě 29, 2013 9:56 am

dekuju moc, je mi to taky zahadou, zvlast kdyz telefon mam dva mesice.
Host
Host

Uživatelský avatar slonik | stř kvě 29, 2013 8:50 pm

Chtělo to vrátit hned na prodejně. Rovnou odmítnout převzetí. Chtěl jsem se zeptat, jak se vám podařilo sledovat cestu iPhonu na stránce DPD? Co tam mám zadat za číslo?
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

RoMeiRo | čtv kvě 30, 2013 7:38 am

Takže mi byl včera PPL doručen přístroj. Telefon je ještě v lepším stavu než byl můj krabičkový od T-Mobile, který měl mikrometrově uštípnutou hranu.. Celý proces trval přesně 7 pracovních dní a býval bych ho měl už v úterý. Společnosti Britex tleskám. To že jsem za swap zaplatil 7.020,- Kč za svojí blbost už je věc jiná.
RoMeiRo píše:Zdravím,

já mám aktuálně iPhone 5 v Britexu. Nedávno mi telefon vypadl z ruky, promáčkl se nahoře vpravo rámeček a od něho mi praskl celý displej. Nejdřív jsem myslel, že mě trefí a že mě oprava položí. Nakonec jsem slyšel cosi o "Apple Exchange programu" a protože iOpravna nebere telefony operátorů, dostal jsem od nich tip na Britex.

Za 7.020,- Kč mi to přišlo "fér", než žít s rozbitým tel. (který jinak fungoval 100% a nakonec jsem si i na prasklý přední panel zvykl), ale přeci jenom jsem ho odeslal.

Průběh
20.5.2013 - odesláno
21.5.2013 - přijato
23.5.2013 - zaevidováno
24.5.2013 - schválení cenového návrhu -> vyřizování -> expedice

Po expedici okolo 17 hodiny mi tam skočilo "zpracovává se" tak nevím co si pod tím představit. Nakonec jak jsem to tady pročítal, lehce mě znepokojilo to, co se skrývá po SWAPem, myslel jsem, že to prostě bude fungl nový kus, ale uvidíme, určitě dám vědět až telefon dorazí, jaký kus a v jakém stavu dorazil.. věřím, že Britex se za tu dobu co tu vlákno je vypracoval úplně jinam a s posledními příspěvky vidím i určitou spokojenost..

edit: a tady se můžete ještě podívat jak dopadl Foto po pádu

a rád bych reagoval na tuto poznámku, která mě po odeslání lehce znepokojila
Metalgirl píše:Ano, je to jiný již použitý a opravený do stavu jako by byl úplně nový. Říká se tomu swap.

Swap, že je použitá jednotka je dle mě holý nesmysl. Jakým způsobem použitý, resp. jakým způsobem opravený? Je nelogické aby byly nějakým způsobem použity vnitřnosti z "nějakého" iphona a dány do nového "pouzdra", holé pouzdro by musel dodávat přímo výrobce, nehledě na to, že kdo by to kompletoval? Snad Britex? Ne ne.. telefon co mám já, je jasně z továrny o tom prostě nemůže být debata. Takže obavy byly zbytečné, pro ty co se chystají na případnou výměnu Britex určitě doporučuji..
Host
Host

Jules | čtv kvě 30, 2013 8:55 am

S tím, že SWAP je výměna za nový mobil bych byl opatrnější. Nevím, jak to ve skutečnosti je. Ale kdysi jsem to hledal a našel jsem pár článku, kde se psalo, že to jsou telefony smontované z těch co se vrací právě v reklamaci. Nový je kryt, baterka a někde se psalo, že i paměť. Nedělá to servis typu Britex, ale údajně přímo nějaká "továrna" Applu někde v Číně. Reálně by rozdíl mezi funglovkou a takovým mobilem být neměl. Záruka běží od vyměny stejně jako na novém. Mobil by neměl vykazovat žádné známky používání, stejně jako nový. A to jestli uvnitř máte antenu, která 3 měsíce fungovala v jiném mobilu je věc, kterou nikdy nezjistíte.
Pokud to je jinak a někdo víte jak, sám budu rád, když mě opravíte a dozvím se, jak to je doopravdy. Také by mě to zajímalo.
Host
Host

Uživatelský avatar djlucas | čtv kvě 30, 2013 10:38 am

Uznaji tuhle vadu kde je zluty flek v casti kde je tlacitko (zpet) Seznam ... obevuje se pri zahrivani (nabijeni a pod..) asi po roce pouzivani.. a jak dlouho myslite ze to bude na reklamaci zarucak mam od vodafonu ovsem telefon je koupen v nejakem eshopu.. tudiz kde reklamovat :-)

zde je obrazek: http://img5.imageshack.us/img5/2073/img0179xv.jpg
Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar charlie77 | čtv kvě 30, 2013 1:35 pm

Určitě já tohle reklamoval úspěšně na 4ce ve Vodafonu.
Apple iPod Shuffle 5G, 2GB, pink
Apple iPhone 6S, 64GB, gold
Apple MacBook Air 13" 2014, 128GB
Senior uživatel
Senior uživatel

Jadro | pát kvě 31, 2013 9:31 pm

Ted koukam na Show Jana Krause a na zacatku dnesniho dilu ukazoval svuj rozbity iP5 (home button) a popisoval svou zkusenost s reklamaci (Cesky servis). Jestli si to nevymyslel, tak husty... Doporucuju shlednout, je to dil s Hrachovcovou (cislo dilu nemuzu nikde najit)
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Uživatelský avatar slonik | sob čer 01, 2013 8:06 am

Tak taky přidám svoji zkušenost s Britexem a Vodafonem.

Po 20.5: iPhone odevzdán na jedné pražské prodejně Vodafonu, protokol sepsán vše ok
Pá 24.5: iPhone konečně přišel do Britexu, stav: čeká na náhradní díl
St 29.5: náhradní díl dorazil, ještě ten den naskočila expedice a v osm večer vydáno
Čt 30.5: iPhone vyzvednut na prodejně, swap jednotka, dokonalý stav

Takže, Britex můžu jen pochválit, jenom by to chtělo, aby jim náhradní díly chodily i jindy než jen ve středu. U Vodafonu byl problém v pomalosti odeslání, ale jinak taky v pořádku. A vám, co se stalo, že telefon po přijetí ležel ještě několik dní nevybalený na prodejně, odneste ho někam so nákupního centra, kde je jen stánek. Mají tam málo místa, tak všechno hned vybalují a snaží se toho co nejdříve zbavit.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ludu | úte čer 04, 2013 7:48 am

Dobrý den, mam prosim Vás jeste dotaz, nepsal nekdy někdo do anglickýho applu? Nebo nemáte někdo na ně email? Děkuji
Host
Host

Uživatelský avatar Kudli3 | úte čer 04, 2013 8:46 am

Jadro píše:Ted koukam na Show Jana Krause a na zacatku dnesniho dilu ukazoval svuj rozbity iP5 (home button) a popisoval svou zkusenost s reklamaci (Cesky servis). Jestli si to nevymyslel, tak husty... Doporucuju shlednout, je to dil s Hrachovcovou (cislo dilu nemuzu nikde najit)

Tohle je síla! Já se pořád přemlouvám jestli telefon do servisu dát nebo ne, když už ho nevyměňují za novej. Přesně jak popisuje kraus, nehodlám byt bez telefonu. Blbne mi vypínací tlačítko, jde mačkat pouze silou na levé straně, ale mám zase strach že odejde uplně..

OT: ten Kraus

Zobrazit video na http://youtu.be/tWgFTOxdKLY
Kód do fóra: [youtube]tWgFTOxdKLY[/youtube]

Návod na vkladanie videa do príspevkov
# iPhone 5S 32Gb Space gray
# Macbook Air 11" 2013
# Magic Mouse
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

marseli | úte čer 04, 2013 11:08 am

OT

Jsou to kecy v kecy. Muže byt rád, ze mu to opraví za jejich zmíněnou dobu. Mohl to tam mit i mesic.
Naposledy upravil jackherrer dne úte čer 04, 2013 11:17 am, celkově upraveno 1
Důvod: jsi timto postem celkem dost OT, kdyz uz mas tendenci to komentovat pripis priznak OT, priste mazu
Senior uživatel
Senior uživatel

majkicz | úte čer 04, 2013 1:45 pm

Chci se zeptat, daval jsem do Vodafonu k reklamaci svuj iP5 64GB black, protoze se mi z niceho nic objevilo pri foceni uprostred displeje (a nasledne i na fotkach) takovy maly "had". Zkoumal jsem cocku pod lupou, zadny prach, smeti ani skrabance na ni nebyly. A dale mi zacal blbnout sleep button (klasika).
Aktualne mam na Britexu ve stavu opravy napsano:
Stav zakázky Výstupní kontrola

Znamena to, ze to opravili a nebude to reseno swapem? :Search:
..iPhone5 64GB black..MacBook Pro 13" 2010..
Host
Host

Uživatelský avatar Roman_Pe | úte čer 04, 2013 2:52 pm

Možné je robia výstupnú kontrolu na novom iP aby si im obratom neposielal na opravu. Mne sa toto stalo u reklamovaní iP4S v Českom Servisu. Tiež som mal že výmena a výstupná kontrola.

iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
iPhone expert
iPhone expert

kotelník | úte čer 04, 2013 7:33 pm

Vystupni kontrola je vzdy. Ne vzdy ale kvalitni (nejen u britexu)
iPhonefil
iPhonefil

Uživatelský avatar Kudli3 | sob čer 08, 2013 3:25 pm

Tak jsem dnes byl v iStylu v Brně ve Vaňkovce, zeptat se jak dlouho asi budu mít telefon pryč, když ho dám do reklamace. Bylo mi řečeno ať počítám tak 10 dní, říkám ok, že to je dlouho a že bez něj nechci být, navíc když tam mám vše a musel bych řešit adaptér na SIM. Poté se mě prodavač zeptal kde jsem telefon koupil a když jsem mu odpověděl že na apple.cz tak mi dal kontakt na servis v Brně na Hybešce, ať to tam zanesu a zeptám se, že by mi to mohli vyměnit kus za kus rovnou, když je to přímo od Apple. Takže tam v pondělí zajdu a jsem zvědavej. Uplně mi svitla naděje a doufám, ale uvidím potom dám vědět.
# Macbook Air 11" 2013
# Magic Mouse
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

@solokaprik | ned čer 09, 2013 12:28 am

Byl jsem teď na reklamaci se svým iP 16GB black, důvod reklamace, zelný nádech na displeji (už u druhého kusu) a nevysvětlitelné čáry na fotografiích, nejspíš chyba v displeji. Telefon jsem tam odnesl ve Středu ráno cca v 9, hned po otvíračce, ve Čtvrtek v odpoledních hodinách mi dorazila SMS o dokončení reklamace, telefon jsem v Pátek kolem 9 hodiny ranní vyzvedl a vše proběhlo bez sebemenšího problémů. Odemě má Britex jedničku!

Každopádně ihned jsem telefon vzal, nafotil vše připravil a večer jsem s ním jel za novým majitelem a já se stal hrdým majitelem bílé verze a musim říct že nelituji, už se nedaly snést ty škrábance na černé verzi, prakticky vše bylo vidět a to byl prakticky furt v pouzdru, jsem typ člověka co si dává na věci pozor ale čenrá verze u mně měla vždy škrábance...
Apple iPhone 5 16GB - black
Apple iPad Mini 16GB wifi - black
Apple iMac 21,5" (late 2012)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Bydliště: Vidíte ten palác? Tak tam ne.. (Praha, Czech Republic)

Uživatelský avatar Kudli3 | pon čer 10, 2013 10:15 am

Trochu lam dotaz, když to budu dávat do servisu, dají se z toho odstranit data potom, nebo mám udělat restore doma ještě? Nejsem zvědavej aby mi tam někdo něco zkoumal na telefonu.
# Macbook Air 11" 2013
# Magic Mouse
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Jules | pon čer 10, 2013 11:07 am

Kudli3, rozhodně to udělej než to poneseš do servisu. Nejdříve si pro jistotu udělej poslední zálohu (v iTunes, pokud se ti nedělá automaticky). A pak iPhone komplet vymaž.
Host
Host

Uživatelský avatar Kudli3 | pon čer 10, 2013 6:38 pm

JJ nakonec jsem to udělal a pak udělal restore. Bylo mi řečeno, že mi dají nový kus, protože je telefon koupený na apple.cz, tak jsem zvědavý, dnes 10.6. jsem to tam odpoledne dal. Tak schválně jak a kdy to vyřeší.
# Macbook Air 11" 2013
# Magic Mouse
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na iPhone - smartphone