-> Tapatalk
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
r.mrazik píše:potreboval bych radu,na predchozi strance jsem popsal svuj problem,kdy britex odmitl opravit rezonujici iphone kvuli tomu,ze se do telefonu pry nekdo dostal pred nimi (nejake pomuchlane ochranne folie pod zadni prosklenou casti),coz byla blbost...nebyla ani menena zadni stena,telefon nema nikde zadnou odreninu,nebo dukaz padu...jiny duvod me nenapada,abych telefon rozebiral...
kontaktoval jsem soudniho znalce,ale bohuzel nema moznost dokazat,ze se do telefonu nikdo nedostal...navic kdyz se do nej dostal uz technik britexu!!
muzete poradit co dale? poslat to na ČOI? mediím? je nejaka moznost jak se branit? nebo kontakt na nejakeho soudniho znalce v Praze,se kterym mate zkusenosti?
diky
RoMeiRo píše:Zdravím,
já mám aktuálně iPhone 5 v Britexu. Nedávno mi telefon vypadl z ruky, promáčkl se nahoře vpravo rámeček a od něho mi praskl celý displej. Nejdřív jsem myslel, že mě trefí a že mě oprava položí. Nakonec jsem slyšel cosi o "Apple Exchange programu" a protože iOpravna nebere telefony operátorů, dostal jsem od nich tip na Britex.
Za 7.020,- Kč mi to přišlo "fér", než žít s rozbitým tel. (který jinak fungoval 100% a nakonec jsem si i na prasklý přední panel zvykl), ale přeci jenom jsem ho odeslal.
Průběh
20.5.2013 - odesláno
21.5.2013 - přijato
23.5.2013 - zaevidováno
24.5.2013 - schválení cenového návrhu -> vyřizování -> expedice
Po expedici okolo 17 hodiny mi tam skočilo "zpracovává se" tak nevím co si pod tím představit. Nakonec jak jsem to tady pročítal, lehce mě znepokojilo to, co se skrývá po SWAPem, myslel jsem, že to prostě bude fungl nový kus, ale uvidíme, určitě dám vědět až telefon dorazí, jaký kus a v jakém stavu dorazil.. věřím, že Britex se za tu dobu co tu vlákno je vypracoval úplně jinam a s posledními příspěvky vidím i určitou spokojenost..
edit: a tady se můžete ještě podívat jak dopadl Foto po pádu
Metalgirl píše:Ano, je to jiný již použitý a opravený do stavu jako by byl úplně nový. Říká se tomu swap.
Jadro píše:Ted koukam na Show Jana Krause a na zacatku dnesniho dilu ukazoval svuj rozbity iP5 (home button) a popisoval svou zkusenost s reklamaci (Cesky servis). Jestli si to nevymyslel, tak husty... Doporucuju shlednout, je to dil s Hrachovcovou (cislo dilu nemuzu nikde najit)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé