Petrt | stř lis 26, 2014 9:59 am
Santa: posílají ti stejné balení, jako ti došlo poprvé. Tj. hnědá kartonová krabice, uvnitř originálně zabalená bílá krabička včetně kompletního příslušenství.
Vracení probíhá tak, že na krabici napíšeš fixou RMA kód, který ti Apple poslal emailem. Já jim telefon vracel vždy v té hnědé kartonové krabici, ve které jsem jej dostal. A samozřejmě vracíš kompletní balení (tak jak jsi to dostal).
Za den/dva tě bude kontaktovat TNT a bude se snažit domluvit na ternímu vyzvednutí. Řekni jim, že termín ještě neznáš, protože čekáš až ti dojde nový telefon (cca 3-10 dnů). Oni to ví, chápou to. Ozvou se ti pak až dostaneš telefon nový.
Geork2806: gratuluji k bezvadnému kusu. Žádný z těch tří iP6 mi nelupal ani nevrzal. Z tohodle pohledu jsou tedy "bezvadné". V duchu tvé reakce ti dám radu. Vlož si do fotografií snímek bílé plochy a nech si ho zobrazit na celé obrazovce. Pak s ním lehce posunuj a zkus vysledovat šedé stíny - vypadá to jako upatlaný displej, ale vyčistit to nejde. Hodně štěstí a příště trochu víc empatie s ostatními.
iPhone Xs Silver Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad 2018 TV 2015