Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
urban123 píše:Pročetl sem si všechny příspěvky ohledně reklamací a Britexu a celkem se bojím dát svůj iPhon 4 reklamovat. Nefunguje mi u něj zapínací/vypínací tlačítko, záruku mám ještě cca rok u T-mobile :/ a apple warranty mi taky stále platí...ale je to jeden problém a to je Britex! :/ a jejich "zkušení" technici... :/
Buď ho můžu dát reklamovat a modlit se aby ho Britex nezdevastoval a opravil/vyměnil nebo to nechám být a nebo to nechám opravit v nějakém jiném servise a tím pádem přijdu o záruku...
Co myslíte...???
MicHi píše:Tak jsem odnášel přímo do britexu do Kladna iP 4s a během pátku se ukazovaly statusy - příjem, zpracovává se, čeká na opravu, zakázka v testu a dnes ráno sr ukázalo - čeká na náhradní díl. Telefon není starý ani rok, je tam kvůli vadńmu sluchátku a vypíná se při 10% , proč nedostanu nový kus?
EDIT:// tak jsem se ptak na tuto otazku -
Dobrý den, u mého telefonu je napsaný status - čeká na náhradní díl. Někde jsem slyšel že Vám chodí díly ve středu, je to tak? Co se bude vše měnit u mého telefonu - imei 01303xxxxxxxxxx
Telefonu neni ano rok starý, myslel jsem že apple normálne do jednoho roka mění kus za kus.
Děkuji za odpověď.
A dostal jsem odpověď-
Dobrý den,
Zakázka čeká na dodání nové jednotky.
Ano, díly očekáváme tento týden.
S pozdravem
Takže to znamená zřejmě nový kus?
lou_22 píše:Emily píše:Dobrý den, chtěla bych se zeptat, před týdnem jsem byla reklamovat u Vodafone iPhone 4S 16GB (nefungovalo mi tlačítko na vypnutí) a to ho nemám ani rok. A oni ho poslali do servisu Britex v Kladně, ale na internetu jsem četla spoustu článku, že Britex není autorizovaný servis, takže bych v podstatě měla dostat nový iPhone, ale na jejich stránkách http://www.britex.cz píšou že autorizovaný jsou. Ale pak když jdu na stránky apple.cz a vyhledám autorizované servisy tak Britex tam vůbec není. Tak kdyby byl někdo tak hodný a mohl by mi nějak poradit ?MODERÁTOR rony POZNAMENÁVÁ:
spojene s britex vlaknom
A jak jsi dopadla??????
xslide píše:Britex dává pouze nové telefony. Žádné repasované.
Co se týče reklamace tak těžko posoudit, pokud si jseš jistý, že to nebylo tvoji chybou tak se obrat na soudního znalce a máš to nejjednodušší a nejrychlejší cestou.
Roman_Pe píše:A čo tak poslať kúpený iP od operátora do iného servisu ako je Britex a uplatniť len medzinárodnú záruku 1 rok. Samozrejme pokiaľ by nebola ešte uplynulá tá medzinárodná záruka.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé