Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

, každý pátý pokus se povede, docela se spíš nedaří, že by JB na to mohl mít vliv?

cczero píše:no jo, díky, funguje to, ale dostat ten grif do ruky, každý pátý pokus se povede, docela se spíš nedaří, že by JB na to mohl mít vliv?

Takže teď budu zase skoro 2 týdny bez telefonu paráda 

... když srovnáte problémy s kvalitou iP6/6+ s 5/5S a 4/4S, je to opravdu s tou šestkou taková trága a je to tedy suverénně nejhorší HW, pokud jde o kvalitu, za posledních pár let?

dawe73 píše:Čtu to tady a nestačím se divit, jakou mají někteří smůlu. Nebo jsem jen slepej a hluchej. iPhone 6 je můj 7. iPhone a celkem 13. výrobek od Apple, co vlastním nebo delší čas vlastnil (od roku 2007). Všechny byli v perfektním stavu (pravda, pixely jsem nikdy nepočítal), reklamoval jsem jen jednou 3GS, když mu po půl roce odešla deska. Smířil jsem se s kosmetickou vadou u iMacu, kde na jedné straně úplně dokonale nelícuje sklo s hliníkem. Okem to vidět není, ale když přes to po obou hranách přejedu dlaněmi, je to cítit. Nakonec jsem nereklamoval. Prodal jsem desítky iPhone 5, 5S a několik 6. Většinou lidem, se kterými jsem v kontaktu aspoň jednou měsíčně. Nikdo z nich se mi nesvěřil, že by měl někdy nějakej problém, aby musel do servisu apod. Tak jsem dost překvapenej, jak se tu někteří s Apple trápí..

Pardon za ot, jen těch zklamaných je tady už nějak moc, holt někdo asi ty zmetky dostat musí, aby na ostatní zbyly ty kvalitní 

Už jsem to psal někde jinde, ale podle mě kvalita je nepřímo úměrná produkci a složitosti konstrukce... 

.

Chr1s píše:Tak sem přidám i mou zkušenost s reklamací u Českého servisu. Telefon kupovaný v EW 17.11. a na reklamaci jsem ho dával 24.11. s tím, že nedoléhal display v oblasti volume tlačítek a další věc byly šedé skvrny v horní části displaye. Dnes mi dorazil nový kus ještě neaktivovaný a moje postřehy? Odpoledne jedu znova do servisu dát ten nový kus na reklamaci, protože je volný HB a cvaká a display má ještě víc šedých skvrn v horním pravém rohu, než ten první reklamovaný kus. To ten technik snad ani nezapnnul ten telefon a ani se na něj nepodíval!!!Takže teď budu zase skoro 2 týdny bez telefonu paráda

, neodpustím si, že jsem maximálně zklamán, na první dvě nabití, ani ne 24 hodin, teď třetí - využití 1:32, pohotovost 3:18 a už mám jen 88% ...

all_in píše:Neni to ze cesky servis dela jenom 1.rok mezinarodni zaruku? Dal jsem tam svuj iphone 5s ktery byl rok a par dnu ( byl koupeny u t-mobile),tak me odmitali. Ze druhy rok musim reklamovat u operatora.Chr1s píše:Tak sem přidám i mou zkušenost s reklamací u Českého servisu. Telefon kupovaný v EW 17.11. a na reklamaci jsem ho dával 24.11. s tím, že nedoléhal display v oblasti volume tlačítek a další věc byly šedé skvrny v horní části displaye. Dnes mi dorazil nový kus ještě neaktivovaný a moje postřehy? Odpoledne jedu znova do servisu dát ten nový kus na reklamaci, protože je volný HB a cvaká a display má ještě víc šedých skvrn v horním pravém rohu, než ten první reklamovaný kus. To ten technik snad ani nezapnnul ten telefon a ani se na něj nepodíval!!!Takže teď budu zase skoro 2 týdny bez telefonu paráda

lebo som fajciar a na tej kozi uz citim,ze napachla dymom 

Santa píše:tak vcera dorazil novy kus z apple store po reklamaci predchoziho (2 vadne pixely) a nastesti uz je kompletne OK, zadne vadne pixely, zadne sede skvrny, zadne cvakani ani vrzani, tak snad to vydrzi...

polcakcz píše:Bohužel se k tomuhle threadu musím opět vrátit, nedělám to rád, ale všiml jsem si jedné věci která mě trochu znepokojuje a nevím jestli je to vada a nebo jsem po předchozí zkušenosti jenom přecitlivělý. Když se dívám na telefon z profilu a lehce zmáčknu display na straně u tlačítek hlasitosti, tak se trošku pohne dovnitř a po uvolnění tlaku se vrátí zpět, je to opravdu nepatrný pohyb a většina lidí si toho asi ani nevšimne, ale je tam. Problém s diplayem jsem měl i u prvního kusu, ale tam byla mezera taková že ve tmě prosvítalo škvírou podsvícení. Co se týče zvukového projevu, viděl jsem na youtube x videí kde se display hýbe a vydává "pop" zvuk při pohybu tam i zpět, to se u mě neděje. Když ale v tiché místnosti přiložím telefon k uchu a problémové místo stisknu tak trochu slyším jak display "narazí" do těla, pohyb zpět slyšet nejde. Máte to taky tak a nebo je to důvod pro další reklamaci? Jinak je telefon naprosto OK...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé