Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
cczero píše:no jo, díky, funguje to, ale dostat ten grif do ruky, každý pátý pokus se povede, docela se spíš nedaří, že by JB na to mohl mít vliv?
dawe73 píše:Čtu to tady a nestačím se divit, jakou mají někteří smůlu. Nebo jsem jen slepej a hluchej. iPhone 6 je můj 7. iPhone a celkem 13. výrobek od Apple, co vlastním nebo delší čas vlastnil (od roku 2007). Všechny byli v perfektním stavu (pravda, pixely jsem nikdy nepočítal), reklamoval jsem jen jednou 3GS, když mu po půl roce odešla deska. Smířil jsem se s kosmetickou vadou u iMacu, kde na jedné straně úplně dokonale nelícuje sklo s hliníkem. Okem to vidět není, ale když přes to po obou hranách přejedu dlaněmi, je to cítit. Nakonec jsem nereklamoval. Prodal jsem desítky iPhone 5, 5S a několik 6. Většinou lidem, se kterými jsem v kontaktu aspoň jednou měsíčně. Nikdo z nich se mi nesvěřil, že by měl někdy nějakej problém, aby musel do servisu apod. Tak jsem dost překvapenej, jak se tu někteří s Apple trápí..
Chr1s píše:Tak sem přidám i mou zkušenost s reklamací u Českého servisu. Telefon kupovaný v EW 17.11. a na reklamaci jsem ho dával 24.11. s tím, že nedoléhal display v oblasti volume tlačítek a další věc byly šedé skvrny v horní části displaye. Dnes mi dorazil nový kus ještě neaktivovaný a moje postřehy? Odpoledne jedu znova do servisu dát ten nový kus na reklamaci, protože je volný HB a cvaká a display má ještě víc šedých skvrn v horním pravém rohu, než ten první reklamovaný kus. To ten technik snad ani nezapnnul ten telefon a ani se na něj nepodíval!!!Takže teď budu zase skoro 2 týdny bez telefonu paráda
all_in píše:Neni to ze cesky servis dela jenom 1.rok mezinarodni zaruku? Dal jsem tam svuj iphone 5s ktery byl rok a par dnu ( byl koupeny u t-mobile),tak me odmitali. Ze druhy rok musim reklamovat u operatora.Chr1s píše:Tak sem přidám i mou zkušenost s reklamací u Českého servisu. Telefon kupovaný v EW 17.11. a na reklamaci jsem ho dával 24.11. s tím, že nedoléhal display v oblasti volume tlačítek a další věc byly šedé skvrny v horní části displaye. Dnes mi dorazil nový kus ještě neaktivovaný a moje postřehy? Odpoledne jedu znova do servisu dát ten nový kus na reklamaci, protože je volný HB a cvaká a display má ještě víc šedých skvrn v horním pravém rohu, než ten první reklamovaný kus. To ten technik snad ani nezapnnul ten telefon a ani se na něj nepodíval!!!Takže teď budu zase skoro 2 týdny bez telefonu paráda
Santa píše:tak vcera dorazil novy kus z apple store po reklamaci predchoziho (2 vadne pixely) a nastesti uz je kompletne OK, zadne vadne pixely, zadne sede skvrny, zadne cvakani ani vrzani, tak snad to vydrzi...
polcakcz píše:Bohužel se k tomuhle threadu musím opět vrátit, nedělám to rád, ale všiml jsem si jedné věci která mě trochu znepokojuje a nevím jestli je to vada a nebo jsem po předchozí zkušenosti jenom přecitlivělý. Když se dívám na telefon z profilu a lehce zmáčknu display na straně u tlačítek hlasitosti, tak se trošku pohne dovnitř a po uvolnění tlaku se vrátí zpět, je to opravdu nepatrný pohyb a většina lidí si toho asi ani nevšimne, ale je tam. Problém s diplayem jsem měl i u prvního kusu, ale tam byla mezera taková že ve tmě prosvítalo škvírou podsvícení. Co se týče zvukového projevu, viděl jsem na youtube x videí kde se display hýbe a vydává "pop" zvuk při pohybu tam i zpět, to se u mě neděje. Když ale v tiché místnosti přiložím telefon k uchu a problémové místo stisknu tak trochu slyším jak display "narazí" do těla, pohyb zpět slyšet nejde. Máte to taky tak a nebo je to důvod pro další reklamaci? Jinak je telefon naprosto OK...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé