iPhone 6 a 6 Plus - dostupnost, reakcie a skúsenosti

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

scorpi | stř pro 03, 2014 7:31 pm

Re: iPhone 6 a 6 Plus - dostupnost, reakcie a skúsenosti

Zkus nemačkat, ale pouze 2x tapnout :-)
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Uživatelský avatar cczero | stř pro 03, 2014 7:38 pm

no jo, díky, funguje to, ale dostat ten grif do ruky :D, každý pátý pokus se povede, docela se spíš nedaří, že by JB na to mohl mít vliv?
Senior uživatel
Senior uživatel

FreeriderCZ | stř pro 03, 2014 8:23 pm

Zdravim, plánuji si před Vánoci koupit iP6 z eshopu Applu a proto bych se chtěl zeptat, zda-li nevíte jestli není problém předání kurýrem v odpoledních hodinách (z práce přicházím kolem půl páté)? Setkal jsem se totiž již s přepravními společnostmi, které mi zásilku nemohou doručit v odpoledních hodinách a musel bych si pro ní sjet na jejich depo. Než to takhle komplikovat, tak už bych si raději nechal doručit telefon k mámě do práce jako kdysi iP 4S.
Host
Host

Clon | stř pro 03, 2014 8:34 pm

Nechej si to radej dorucit tam kde budes ty nebo máti. Mozna by se slo domluvit jak ti bude volat, ale na to bych nespolehal. A nebo zkus zavolat primo do Apple - mluvi tam cesky nebo slovensky. Na strankach najdes kontakt.
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)
iPhonefil
iPhonefil

polcakcz | stř pro 03, 2014 8:43 pm

Přidávám zkušenosti s reklamací iPhonu z EW přes Český Servis s problémy popsanými v mojem postu pár stran zpět, třeba to někomu pomůže. iPhone jsem zavezl do ostravské pobočky ČS v úterý 18.11., náhradní telefon při reklamaci iPhonu v Ostravě nepůjčují, tuto službu prý nabízí jen pražská a brněnská pobočka. Telefon poslali do Prahy, kam dorazil v pátek 21.. 25.11. byl telefon posouzen technikem a závada uznána (stav se změnil na probíhající - čeká na díl), v pátek 28.11. se stav změnil na provedena výměna jednotky a včera v jsem si telefon vyzvedl v ostravské pobočce vyzvedl (nový kus jsem dostal zabalený jenom ve folii). Celkem reklamace trvala 14 dní, což není žádná sláva, ale všechno proběhlo bez problémů a nový kus je naštěstí bez vad :-)
Host
Host

Knodlanec1 | stř pro 03, 2014 9:04 pm

Jako co čtu tady za store o šestkových iPhonech mě jde mráz po zádech.
Já koupil před 14 dněma a zatím vše OK.
Host
Host

flatliners | stř pro 03, 2014 10:24 pm

cczero píše:no jo, díky, funguje to, ale dostat ten grif do ruky :D, každý pátý pokus se povede, docela se spíš nedaří, že by JB na to mohl mít vliv?

jj je to JB a domnívám se že by to mohl způsobovat activator,ale to je fakt jen domněnka.mě to ale nijak nevadí,stejně sem to nikdy nepoužil..chápu ale že třeba u pluska to být problém může..
Metal/HC/Punk
iPhone 6s Plus 64GB+Westone 4R
MacBook Pro Retina late 2013
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar cczero | stř pro 03, 2014 10:59 pm

ten dosah mě teda vytočil, 100 pokusů a 5x se to snad povedlo, možná je vadnej homebuton, ale vyřešil jsem to gestem přes activator na tři stlačení normálně a jede to 100%

taky to určitě moc nepoužiju, ale vadí mi děsně, když nefunguje něco, co fungovat má

koukal jsem na youtube na to a taky se jim to občas nepovedlo, ale dařilo se jim to o 99% líp, tím poťukem
Senior uživatel
Senior uživatel

kozel97 | čtv pro 04, 2014 7:45 am

A nemáš ho špinavý? Popřípadě jakou máš verzi iOS? Na 8.0 to prý ještě nefungovalo na 100%. Teď už ano. Nemám s tím absolutní problém. Používám to stále a ještě se nestalo, že by to nefungovalo. [emoji6]
Host
Host

Santa | čtv pro 04, 2014 8:12 am

tak vcera dorazil novy kus z apple store po reklamaci predchoziho (2 vadne pixely) a nastesti uz je kompletne OK, zadne vadne pixely, zadne sede skvrny, zadne cvakani ani vrzani, tak snad to vydrzi...
moje jablíčka :
Macbook Air 11"
iPhone 6 64GB
iPad Mini 2 16GB WiFi
Host
Host

Uživatelský avatar Chr1s | čtv pro 04, 2014 12:59 pm

Tak sem přidám i mou zkušenost s reklamací u Českého servisu. Telefon kupovaný v EW 17.11. a na reklamaci jsem ho dával 24.11. s tím, že nedoléhal display v oblasti volume tlačítek a další věc byly šedé skvrny v horní části displaye. Dnes mi dorazil nový kus ještě neaktivovaný a moje postřehy? Odpoledne jedu znova do servisu dát ten nový kus na reklamaci, protože je volný HB a cvaká a display má ještě víc šedých skvrn v horním pravém rohu, než ten první reklamovaný kus. To ten technik snad ani nezapnnul ten telefon a ani se na něj nepodíval!!! :x Takže teď budu zase skoro 2 týdny bez telefonu paráda :roll:
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar pegas | čtv pro 04, 2014 1:33 pm

Otázka na staré Apple mazáky, kteří už nějaký ten iPhone pamatují :-) ... když srovnáte problémy s kvalitou iP6/6+ s 5/5S a 4/4S, je to opravdu s tou šestkou taková trága a je to tedy suverénně nejhorší HW, pokud jde o kvalitu, za posledních pár let?

Teď už vážně zvažuji, že bych si raději počkal na 6S, i kdyby měla být až příští září. Spekulace, že bude na jaře mě nechávají v klidu ...
iPad Air wi-fi 16GB | iPhone 4S 16GB a 6S 16GB | Apple Watch SPORT 42mm
Vše vždy s poslední aktuální verzí iOS resp. watchOS
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar dawe73 | čtv pro 04, 2014 2:13 pm

Čtu to tady a nestačím se divit, jakou mají někteří smůlu. Nebo jsem jen slepej a hluchej. iPhone 6 je můj 7. iPhone a celkem 13. výrobek od Apple, co vlastním nebo delší čas vlastnil (od roku 2007). Všechny byli v perfektním stavu (pravda, pixely jsem nikdy nepočítal), reklamoval jsem jen jednou 3GS, když mu po půl roce odešla deska. Smířil jsem se s kosmetickou vadou u iMacu, kde na jedné straně úplně dokonale nelícuje sklo s hliníkem. Okem to vidět není, ale když přes to po obou hranách přejedu dlaněmi, je to cítit. Nakonec jsem nereklamoval. Prodal jsem desítky iPhone 5, 5S a několik 6. Většinou lidem, se kterými jsem v kontaktu aspoň jednou měsíčně. Nikdo z nich se mi nesvěřil, že by měl někdy nějakej problém, aby musel do servisu apod. Tak jsem dost překvapenej, jak se tu někteří s Apple trápí..
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Deni396 | čtv pro 04, 2014 2:19 pm

Zdravím to cvakanie home buttonu na iPhone 6 je vada? Mám iPhone 4 a tiež keď stlačím home button počujem ako to cvakne. Priateľka má 4S a tam je to úplne tiché. Na iných zahrančných fórach som čítal že to robí veľa ľuďom ale našli sa aj takí ktorým to nerobilo.
Host
Host

Santa | čtv pro 04, 2014 3:39 pm

dawe73 píše:Čtu to tady a nestačím se divit, jakou mají někteří smůlu. Nebo jsem jen slepej a hluchej. iPhone 6 je můj 7. iPhone a celkem 13. výrobek od Apple, co vlastním nebo delší čas vlastnil (od roku 2007). Všechny byli v perfektním stavu (pravda, pixely jsem nikdy nepočítal), reklamoval jsem jen jednou 3GS, když mu po půl roce odešla deska. Smířil jsem se s kosmetickou vadou u iMacu, kde na jedné straně úplně dokonale nelícuje sklo s hliníkem. Okem to vidět není, ale když přes to po obou hranách přejedu dlaněmi, je to cítit. Nakonec jsem nereklamoval. Prodal jsem desítky iPhone 5, 5S a několik 6. Většinou lidem, se kterými jsem v kontaktu aspoň jednou měsíčně. Nikdo z nich se mi nesvěřil, že by měl někdy nějakej problém, aby musel do servisu apod. Tak jsem dost překvapenej, jak se tu někteří s Apple trápí..

No ja si myslim, ze spise dost lidi podobne "drobnustky" jako vadne pixely nebo odreninky neresi nebo si jich ani nevsimnou. Musime brat v potaz ze uzivatele na tomto foru jsou technicky hracickove, kteri berou tento HW zcela jinak nez bezny uzivatel, ktery koupi telefon a pokud nema vylozene pavouka na skle a funguji mu hovory,sms a facebook tak nic vic neresi a je spokojeny jako zelva.

Ja treba kdyz pujcil telefon znamemu ktery byl z telefonu uneseny - a vzapeti mu rekl ze ho behem druheho dne vratim na reklamaci a ukazal mu titerne - beznym pohledem nerozeznatelne vadne pixely, koukal se na me jako na blazna....

Takze imho je mezi uzivateli techto "vadnych" kousku daleko vice, jen o tom dany clovek bud vubec nevi, nebo to proste neresi...
moje jablíčka :
Macbook Air 11"
iPhone 6 64GB
iPad Mini 2 16GB WiFi
Host
Host

Uživatelský avatar dawe73 | čtv pro 04, 2014 3:55 pm

Jo, beru. Neřekl bych, že jsem úplně běžnej spotřební uživatel (na dražší věci, mezi který řadím i iPhone, jsem sakra opatrnej a háklivej), ale ani šílenec, co tráví čas s telefonem pod mikroskopem. Tady na fóru popisované vady jako lupání HB, nedoléhající displej, šmouhy na displeji, uvolněná tlačítka, odřeniny na novém telefonu apod., bych asi odhalil i já a nejspíš i rychle řešil. Ale s ničím podobným jsem se u nových iVěcí zatím nesetkal..
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar JorEL | čtv pro 04, 2014 4:49 pm

To pegas: nějaký iphone už pamatuju a kdybych to vzal čistě z osobního pohledu, tak 4/4s pohoda, 5/5s hm hm, 6 průser, když vzpomenu na pocit z držení takové čtyřky(s), tak to byla bytelná zařízení kde se nic nehlo, další modely už byly taková chrastítka, kde podle mého, bylo vidět, že není kladen tak velký důraz na kvalitu konstrukce a celku jako takového. Zařízení jsou nesmyslně tenká, místa tam moc není, chyba se asi udělá snáze, navíc při takové produkci... bohužel já při nákupu výrobku od takové značky nečekám, že budu x krát reklamovat. Šestka je mi i tak spíše nesympatická, takže si počkám, jen aby to u 6S nebylo v bleděmodrém to samé :) Pardon za ot, jen těch zklamaných je tady už nějak moc, holt někdo asi ty zmetky dostat musí, aby na ostatní zbyly ty kvalitní :fool:
•iPad Air
Host
Host

trminek | čtv pro 04, 2014 5:36 pm

Tak to já mám na vše vyloženě smůlu, Apple produkty nevyjímaje. Ani jednou se mi nestalo, že bych měl nějaký kus napoprvé OK. Některé ani napodruhé a třeba až napotřetí.. 6tku jsem si myslel že mám OK do doby než jsem si všiml vychýlené face kamery, ale to nyní řešit nebudu. Protože když čtu příspěvky nade mnou ani se mi telefon do servisu dávat nechce. Nejraději bych si to opravil sám, protože jedině tak bych měl jistotu že to nikdo neposere :D Už jsem to psal někde jinde, ale podle mě kvalita je nepřímo úměrná produkci a složitosti konstrukce...
A co se děje, chrlí stále větší a větší počty kusů a zařízení jsou složitější a složitější. Takže je jasný, že zmetků bude mnohem více. Jen mě štve že to prostě projde přes kontrolu... Ono to ale si v tom množství co denně vyrábí jinak nejde.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar pegas | čtv pro 04, 2014 5:39 pm

No s tou 6s si zase říkám, že by se mohli z šestky poučit a vychytat to, no ale to si myslím já,,jen aby si to mysleli i v Cupertinu....
iPad Air wi-fi 16GB | iPhone 4S 16GB a 6S 16GB | Apple Watch SPORT 42mm
Vše vždy s poslední aktuální verzí iOS resp. watchOS
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar cczero | čtv pro 04, 2014 10:29 pm

kozel97, špinavej rozhodně ne, jde jen o dotek, ne načtení otisku, ale asi to bude SW, protože třeba vezmu telefon do ruky a 20x za sebou na 2 poťuky to udělá uplně v pohodě a za chvilku, se to nepohne, kdybych to zkoušel 100x, asi to opravdu bude JB, ale jak jsem psal, není to to tak zásadní funkce, kvůli které bych oželel JB, navíc přes activator to lze nastavit jinak, takže pohoda ..

http://www.reddit.com/r/jailbreak/comme ... _after_jb/ no a zde je to uplně jasně řečeno
Senior uživatel
Senior uživatel

flatliners | čtv pro 04, 2014 11:02 pm

Tak sem tipnul dobre ze to dela activator..mmch kdyz se funkce vypne a zapne v nastaveni,tak funguje,ale jen do uzamceni iphonu..
Metal/HC/Punk
iPhone 6s Plus 64GB+Westone 4R
MacBook Pro Retina late 2013

Uživatelský avatar Petrt | čtv pro 04, 2014 11:16 pm

Kolega, když viděl v jakém stavu mi došel 2. a 4. iPhone6, tak byl zděšený a nechápal, že si firma jako Apple, zakládající si na puntičkářství, může dovolit tak mizernou výstupní kontrolu. Čtvrtý iP6 jsem vrátil včera, čekal jsem, že si pro ten první dojedou dnes - nestalo se. Tak mi tu leží zabalený v krabici a doufám, že bude TNT zítra volat. Vždy volali druhý den po obdržení nového kusu a chtěli ten první vyzvednout. A teď když mi v tom leží 21k o něj už zájem nemají :-).

Já jsem sice dost zklamaný, ale na druhou stranu děkuji volbě nakupovat přímo na AS. Řešit dnes něco takového s českým (vyčuraným) prodejcem, tak by mě asi jeblo.
iPhone Xs Silver Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad 2018 TV 2015
iPhone expert
iPhone expert

wajec | čtv pro 04, 2014 11:43 pm

Tak jsem se stal, asi jako jeden z posledních, majitelem 6+ 64gb silver. Čekání se vyplatilo ... cena byla lidových 14600 kč =)
Host
Host

Uživatelský avatar JorEL | pát pro 05, 2014 11:55 am

Co dodat, jsi prostě borec, koupit dneska telefon to jen tak někdo nezvládne..... pánové :Bravo:
•iPad Air
Host
Host

Uživatelský avatar next751 | pát pro 05, 2014 12:22 pm

Pobavil si ma :ROFL: :D :D :D :lol:
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

all_in | pát pro 05, 2014 3:01 pm

Neni to ze cesky servis dela jenom 1.rok mezinarodni zaruku? Dal jsem tam svuj iphone 5s ktery byl rok a par dnu ( byl koupeny u t-mobile),tak me odmitali. Ze druhy rok musim reklamovat u operatora.

Chr1s píše:Tak sem přidám i mou zkušenost s reklamací u Českého servisu. Telefon kupovaný v EW 17.11. a na reklamaci jsem ho dával 24.11. s tím, že nedoléhal display v oblasti volume tlačítek a další věc byly šedé skvrny v horní části displaye. Dnes mi dorazil nový kus ještě neaktivovaný a moje postřehy? Odpoledne jedu znova do servisu dát ten nový kus na reklamaci, protože je volný HB a cvaká a display má ještě víc šedých skvrn v horním pravém rohu, než ten první reklamovaný kus. To ten technik snad ani nezapnnul ten telefon a ani se na něj nepodíval!!! :x Takže teď budu zase skoro 2 týdny bez telefonu paráda :roll:
Host
Host

Uživatelský avatar cczero | pát pro 05, 2014 3:27 pm

asi se o baterce mluvit nesmí :D, neodpustím si, že jsem maximálně zklamán, na první dvě nabití, ani ne 24 hodin, teď třetí - využití 1:32, pohotovost 3:18 a už mám jen 88% ...
Senior uživatel
Senior uživatel

Anndy | pát pro 05, 2014 3:54 pm

cczero: Co si nespokojny? ved to je vyborna vydrz, co pises. A imho aj tak si bateria sadne - treba aspon 4-5 celych cyklov spravit.
iPhone 11Pro Silver 64GB, Telekom SK, bez JB
WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE
iPad mini 5, 64GB, wifi, SG
MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar cczero | pát pro 05, 2014 4:03 pm

no uvidíme, doufal jsem aspoň v den a půl
Senior uživatel
Senior uživatel

hrubesdusan | pát pro 05, 2014 4:12 pm

Zjistil jsem další znepokojujíci jev. Když s telefonem normálně pracuji, surfuji, píši sms, jen koukám na hlavní obrazovku, prostě cokoliv, kde není slyšet zvuk, tak reproduktor při přiložení telefonu k uchu šumí, normálně z dálky slyšet není. Ale jak telefon zamknu, po asi 5s se "vypne" i reproduktor. Zjistil jsem to tak, že když ráno vstávám do práce a je ticho, zapnu wifi a přijdou mi emaily, tak jsem slyšel takové divné šumění, jako když staré reproduktory k pc jsou jen zapnuté, nehrají, ale dám vyšší hlasitost.
iPhone X 64 GB CZ
Macbook Air 13" Retina 2018
Watch 4 44mm
Airpods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

calendarius | pát pro 05, 2014 4:26 pm

To vyzerá na reklamáciu.
Host
Host

Uživatelský avatar Pepeb007xx | pát pro 05, 2014 5:00 pm

ja uz na mojom kuse pozorujem ohyb,je sice zatial mierny no nepaci sa mi to,ze sa vobec vyskytol! budem to este pozorovat a potom pojdem na reklamaciu..
Phone  iPhone 7 Plus 256GB Jet Black Case  Silicone Cocoa PowerBank Xiaomi Mi 10000mAh
Tablet  iPad Air 64GB WiFi Silver Keyboard  Wireless Keyboard
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

gulii | pát pro 05, 2014 5:15 pm

A to ho nosíš v tom Apple koženém pouzdře, co máš v podpisu?
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Chr1s | pát pro 05, 2014 5:38 pm

all_in píše:Neni to ze cesky servis dela jenom 1.rok mezinarodni zaruku? Dal jsem tam svuj iphone 5s ktery byl rok a par dnu ( byl koupeny u t-mobile),tak me odmitali. Ze druhy rok musim reklamovat u operatora.

Chr1s píše:Tak sem přidám i mou zkušenost s reklamací u Českého servisu. Telefon kupovaný v EW 17.11. a na reklamaci jsem ho dával 24.11. s tím, že nedoléhal display v oblasti volume tlačítek a další věc byly šedé skvrny v horní části displaye. Dnes mi dorazil nový kus ještě neaktivovaný a moje postřehy? Odpoledne jedu znova do servisu dát ten nový kus na reklamaci, protože je volný HB a cvaká a display má ještě víc šedých skvrn v horním pravém rohu, než ten první reklamovaný kus. To ten technik snad ani nezapnnul ten telefon a ani se na něj nepodíval!!! :x Takže teď budu zase skoro 2 týdny bez telefonu paráda :roll:

Mně řekli, že když ho mám z ElectroWorldu, tak můžu reklamovat v Českém servisu po dobu dvou let, jinak od operátoru pouze první rok záruky tuším. :)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

martasx1 | pát pro 05, 2014 6:34 pm

Tak mi dnes prisel Iphone 6 koupeny na apple store a po zapnuti na bile plose hned jak je nastaveni jazyka vadne pixely na jejich lince jsem cekal hodinu a ctvrt na spojeni, hruza popsal jsem zavadu bylo mi sdeleno ze si ho nekdo vyzvedne a oni poslou druhy kus na mojem uctu na apple store uz je nova objednavka, myslite ze poslou novy kus ja jsem se jich ptal a rikaly ze jo v mejlu mi prislo obdrzeli jsme zadost o vraceni zbozi.Ptam se proto ze tu nekdo psal ze posilaji swap nebo co a to bych nerad.
Host
Host

Uživatelský avatar Pepeb007xx | sob pro 06, 2014 9:12 am

samozrejme,ze ho nosim len v nom..

btw rozmyslam,ze si kupim aj solikonove z jednoducheho dovodu,je podla mna pevnejsie a za dalsie,nenapachne! :D lebo som fajciar a na tej kozi uz citim,ze napachla dymom :(
Phone  iPhone 7 Plus 256GB Jet Black Case  Silicone Cocoa PowerBank Xiaomi Mi 10000mAh
Tablet  iPad Air 64GB WiFi Silver Keyboard  Wireless Keyboard
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

polcakcz | sob pro 06, 2014 2:15 pm

Bohužel se k tomuhle threadu musím opět vrátit, nedělám to rád, ale všiml jsem si jedné věci která mě trochu znepokojuje a nevím jestli je to vada a nebo jsem po předchozí zkušenosti jenom přecitlivělý. Když se dívám na telefon z profilu a lehce zmáčknu display na straně u tlačítek hlasitosti, tak se trošku pohne dovnitř a po uvolnění tlaku se vrátí zpět, je to opravdu nepatrný pohyb a většina lidí si toho asi ani nevšimne, ale je tam. Problém s diplayem jsem měl i u prvního kusu, ale tam byla mezera taková že ve tmě prosvítalo škvírou podsvícení. Co se týče zvukového projevu, viděl jsem na youtube x videí kde se display hýbe a vydává "pop" zvuk při pohybu tam i zpět, to se u mě neděje. Když ale v tiché místnosti přiložím telefon k uchu a problémové místo stisknu tak trochu slyším jak display "narazí" do těla, pohyb zpět slyšet nejde. Máte to taky tak a nebo je to důvod pro další reklamaci? Jinak je telefon naprosto OK...
Host
Host

HOFA | sob pro 06, 2014 6:19 pm

Santa píše:tak vcera dorazil novy kus z apple store po reklamaci predchoziho (2 vadne pixely) a nastesti uz je kompletne OK, zadne vadne pixely, zadne sede skvrny, zadne cvakani ani vrzani, tak snad to vydrzi...

Mohu se z dovolenim zeptat jak se to da zjistit ,ze jsou vadne dva pixely ? Dekuji
iPhone 6 ios 9,02 64g
iPad Air 16 g
TV apple 2
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar next751 | sob pro 06, 2014 6:40 pm

polcakcz píše:Bohužel se k tomuhle threadu musím opět vrátit, nedělám to rád, ale všiml jsem si jedné věci která mě trochu znepokojuje a nevím jestli je to vada a nebo jsem po předchozí zkušenosti jenom přecitlivělý. Když se dívám na telefon z profilu a lehce zmáčknu display na straně u tlačítek hlasitosti, tak se trošku pohne dovnitř a po uvolnění tlaku se vrátí zpět, je to opravdu nepatrný pohyb a většina lidí si toho asi ani nevšimne, ale je tam. Problém s diplayem jsem měl i u prvního kusu, ale tam byla mezera taková že ve tmě prosvítalo škvírou podsvícení. Co se týče zvukového projevu, viděl jsem na youtube x videí kde se display hýbe a vydává "pop" zvuk při pohybu tam i zpět, to se u mě neděje. Když ale v tiché místnosti přiložím telefon k uchu a problémové místo stisknu tak trochu slyším jak display "narazí" do těla, pohyb zpět slyšet nejde. Máte to taky tak a nebo je to důvod pro další reklamaci? Jinak je telefon naprosto OK...

Mierne sa to hybe aj mne, ale zvuk nepocujem.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Jadro | sob pro 06, 2014 7:08 pm

Na prvnim kusu se mi to hybalo taky takhle malo - neresil jsem to, ale pak to zacalo cvakat, tak jsem ho vratil.
Brachovi na 6ce se to hybe hodne, ale zvuk to nedela. Nezhorsuje se to, neresi to
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na iPhone - smartphone