Reklamace a Britex

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

chizzard | čtv říj 29, 2009 11:26 pm

Re: Reklamace a Britex

Tak se taky podělím se svou zkušeností s reklamací iPhone u Vodafone CZ. Koupil jsem si iPhone 3G S a po třech dnech jsem si večer všiml jednoho vadného, bíle svítícího pixelu. Běžně se ztratí v grafice ikon atd, ale jak jsem ho jednou objevil, začlo mě to docela hodně štvát... ikdyž normálním používáním skoro nevšimnutelné. Nevydržel jsem to a šel jsem na prodejnu Vodafone. Chlapík za pultíkem samozřejmě zádnou "piditečku" neviděl a s mladou kolegyní se tomu i solidně zasmáli-což mě docela urazilo :evil: Výměnu přístroje odmítli, že jsme ho používal více jak dva dny a že tam není nic vidět (bodejť pod tou hromadou zářivek a v tom frmolu) Nabídli mi posouzení-reklamaci. Náhradní telefon mi nabíli ale s úsměvem "samozřejmě nečekejte iPhone" Do stavu telefonu mi napsali "používaný"

Dva dny na to jsem narazil na tuhle diskuzi a obléval mě opravdu pot!!!! Popis fungl telefonu jsem si nechal napsat viz výše a o čidlech, krytech a prasklinách ani ň - moje chyba nevěděl jsem. Týden jsem se proklínal, že sem to kvůli takové potomosti poslat těm "řezníkům z Britexu"Snažil sme se telefon ztáhnout z reklamace, ale už bylo prý pozdě a telefon se "opravuje" Volal jsem i na Britex: " nejste zadavatel zakázky, obraťe se na operátora" takže nashle ...

Po jedenácti nervozních dnech sledování databáze oprav jsmem psal na prodejnu jestli už je zpět a jak moje reklamace jednoho pixelu dopadla.

"Váš mobilní telefon nyní přišel - vyjádření ze servisního střediska je kladné . Na Vašem mobilním telefonu byla vyměněna telefonní jednotka za zcela novou tedy na 0119XXXXXXXXXXXX"

Musím říct že tohle jsem nečekal.Hooodně se mi ulevilo, zítra pro něj jdu.

Dodám jen že technik se "jmenoval (JZAV)

Uživatelský avatar tvosi | čtv říj 29, 2009 11:27 pm

to bud rad, ja ve VF reklamoval vystouply stribrny ramecek po cele prave strane, ktery rezal do ucha, kdyz clovek telefonoval....a vysledek, britex posla telefon zpet se stanoviskem: Udana zavada se behem testovani nevyskytla. To sem totalne besnil, a manik na prodejne ze prej at si zavolam do britexu a ze se mam domlouvat snima. Tak sem mu dost razne vystvetlil ze to co je mezi VF a servisem me naprosto nezajima a ze to je proste zavada z vyroby. Kdyz mi zacal tvrdit ze to neni na reklamaci a ze mi to rikal tak sem se nastval uz uplne a rekl sem ze chci mluvit s manazerem - bylo mi sdeleno at prijdu v pondeli. Tak sem tam tohle pondeli naklusal a svete div se, ten manik tam nebyl a manazer ani nevedel a mem konfliktu. Ujal se me jiny pracovnik, ktery s manazerem uznal, ze to neni normalni, aby byl ramecek takto vystouply a ze to mame poslat jete jednou do Britexu a ze at upresnime i stranu na ktere se zavada vyskytuje..Ted uz jen cekam jak to dopadne, zda bude reklamace opet zamitnuta ci nikoliv...

technik co mi to zamitnul byl JZAV
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

cry.czech | pát říj 30, 2009 12:53 am

Tak me prijali telefon do britexu 21.10. a stale je na jejich strankach napsano Opravuje se a muj technik je VODI... takze mam strach...
Host
Host

Nughett | sob říj 31, 2009 2:40 pm

pcbuh píše:Já jsem zaslal doporučeně dopis na Vodafon kde jsem popsal jak se Britex zachoval a přiložil jsem CD s fotkami a protokol co jsem dostal , poslal jsem to na adresu

Vodafone Czech Republic a.s.
Vinohradska 167
Praha 10 PSČ:100 00

Napiš co Britex udělal a pošli i Foto jak jsi dostal iPhona zpět a protokol , a pak už jen zbejvá čekat , podle operátora mají 30dnu na vyřízení , jinak jsem se informoval kolik by stál soudní znalec a bylo by to kolem 2tis.

Tak teď už jen počkám co na to Vodafon ( napíšu pak co mě napsaly ) a pak jdu na soudního znalce.

Jinak pokud by bylo vše furt stejné , koupím si novej ale ne od Vodafonu , od O2 nebo T-Mobile , ty mají servis pro iPhone u GSmobile.

S tím servisem u O2 bych zase tak jistý nebyl. U O2 mám iPhone a posílají ho taky do britexu, protože prý jiný autorizovaný servis pro iPhone nemají.

Jinak přiložím taky svoje story. Asi po roce vlastnění iPhonu se začaly dít divné věci se signálem. Zdál se být plný, ale nikomu jsem se nemohl dovolat, nejel mi internet a nahazovyl chyby při odesílání sms. Jednoduše řečeno něco s přijímačem signálu špatně. Měl jsem JB tak jsem zkusil restore i do originálu a pořád stejná chyba. Tak jsem s tím zašel do O2, které to samozřejmě poslalo do Britexu. Po asi 20 dnech v servise mi přišel zpátky s vyjádřením od servisu, že telefon nesplňuje reklamační podmínky a tím se i právo na neplacenou opravu ruší. Samozřejmě, že mi slečna v O2 prodejně řekla ať se podívám na tu zakázku na internet, že neví co s tím je, že na internetu je přiložená fotodokumentace atd. Tak jsem jim to podepsal a vzal si mobil (což byla největší blbost). Zašel jsem si na internet a tam naprosto směšné fotky odřeniny, kterou způsobí člověk při běžném používání a praskliny u konektoru sluchátek, ke které jsem přišel nemám tušení jak. Popis závady: mechanické poškození. Tak jsem šel zpátky do prodejny jestli si ze mě dělají srandu. Chtěl jsem poslat mobil zpátky do servisu, ale oni řekli že by ho vrátili zpátky se stejným výsledkem, potom přišli na to, že jsem podepsal prohlášení toho servisu a tím pádem ztrácím právo na záruku a musím si zaplatit opravu. S tímhle jsem se nesmířil a poslal jsem email do Britexu jestli si ze mě nedělají srandu, trochu jsem jim tam opepřil jejich mechanické poškození svým komentářem a žádal fotky, které toto mechanické poškození dokazují. Bez jakéhokoliv komentáře mi za zhruba týden přišel email od Britexu ať jim pošlu mobilní telefon znova. Tak jsem přišel s tímto emailem do prodejny, sepsali jsme novou reklamaci s přiloženým emailem a poslali jsme to. Do 20 dnů mi přišel zbrusu nový mobil z Britexu. Jednoduše ho vyměnili, protože si nevěděli rady. Takhle sprostě vyjebávat se zákazníky to je nevídané. Ani nezmiňuju, že jsem byl bez mobilu asi 2 měsíce a platím měsíčně 600 za mobilní internet + paušál, s tím, že mobilní internet jsem 2 měsíce vůbec nevyužil. Nechci ani myslet na to, s kolika lidmi takhle vyjebali a ti si nevěděli rady.

stooovie | sob říj 31, 2009 11:20 pm

mám takovou otázečku k Britexu:

K čemu vlastně takový Britex je, když nesmí ani otevřít iPhone? Zkontrolovat čidla vlhkosti by snad uměli i lidi od operátora. Není to jen tak, že Britex funguje jako takový firewall mezi operátorem a Apple?

Díky.

cry.czech | ned lis 01, 2009 12:32 am

Tak tyto fotky se mi objevili na strankach britexu a zavada je Koroze nebo poskozeni kapalinou... Cidla vlhkosti jak je videt mam negativni... prvni je konektor sluchatek a druha fotka je PV/sitovej konektor
Co na to rikate, mam se hadat?
http://img443.imageshack.us/img443/9605/iphone1.jpg
http://img301.imageshack.us/img301/1488/iphone2p.jpg
Diky
Host
Host

Uživatelský avatar tvosi | ned lis 01, 2009 12:09 pm

a mel si to tam kdyz si to tam daval? Pokud ne tak je to jasne blbost ? zkorodovat to muze pokud je tam vlkost a pusobi voda, tzn.byly by cidla cerveny coz nejsou :wink: tlac na operatora pokud si ses jisty ze ses v pravu...jestli te odkazou na servis tak jim rrekni, ze to je jejich prace, ze tebe nezajima co je mezi tebou a servisem, ale mezi tebou a operatorem....kdyz ti clovek na prodejne nepujde vstric rekni, ze chces mluvit s manazerem.... :wink: ale opakuji, pouze v pripade, ze vis ze sis to sam nezpusobil a jsi tudiz v pravu
Obrázek iPhone 2G 8GB
Moderator fóra
Moderator fóra

alan222 | ned lis 01, 2009 1:48 pm

Já osobně z Britexem mám dobré zkušenosti, takže patřím mezi štastlivce.
Prvni telefon byl poškozený lcd a ten vyměnili za novy kus.Bohužel i na tom na stala závada a zas vše dali dopořádku. Sice mi ho nevyměnili za nový ale vše funguje v poho. Technik byl Vido... Takže zatím dobré zkušenosti.
Měl jsem nejspiš štěstí.

7luke.com | ned lis 01, 2009 1:52 pm

A co bylo s tím druhým? Že "to dali do pořádku" :?: :shock:

alan222 | ned lis 01, 2009 4:15 pm

Mikrofon zlobil...

cry.czech | ned lis 01, 2009 10:21 pm

tvosi píše:a mel si to tam kdyz si to tam daval? Pokud ne tak je to jasne blbost ? zkorodovat to muze pokud je tam vlkost a pusobi voda, tzn.byly by cidla cerveny coz nejsou :wink: tlac na operatora pokud si ses jisty ze ses v pravu...jestli te odkazou na servis tak jim rrekni, ze to je jejich prace, ze tebe nezajima co je mezi tebou a servisem, ale mezi tebou a operatorem....kdyz ti clovek na prodejne nepujde vstric rekni, ze chces mluvit s manazerem.... :wink: ale opakuji, pouze v pripade, ze vis ze sis to sam nezpusobil a jsi tudiz v pravu

No tak v tom reklamacnim protokolu mam napsano ze cidla jsou bily, ale s vodou to lehkej kontant melo ale bylo to na moment a hned jsem to vysusil... ten konektor fungoval 100% a to tlacitko taky a zniceho nic to zacalo...
EDIT: a jeste jsem si vzpomel, ze nez jsem to nesl do servisu tak jsem ty konektory cistil a takovejhle "bordel" am nebyl
Host
Host

Uživatelský avatar De__Etroit | pon lis 02, 2009 8:35 pm

Neví někdo co znamená že mám na webu Britexu už dva dny "Přijato" den tam bylo opravuje se a teď tohle. Rozum mi říká že to asi teda přijali záruku ale pro jistotu se ptám někoho kdo s tím má zkušenosti :)...
iP 3Gs 32Gb 4.2.1 - ultrasn0w + iPad BB
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

xslide | pon lis 02, 2009 8:47 pm

No jako mám taky strach co mě jej dnes odeslali do Britexu.Snad to bude OK.

Jinak, může tedy servis něco dělat s iphonem, nebo jen rozhodují jestli uznají/neuznají záruku a v případě chyby SW jen přehrají FW?

Další otázka.Jak dlouho trvá než O2 předá iPhone do Britexu a tedy budu moct sledovat stav na internetu?

A jak dlouho cca trvá vyřízení celé reklamace?30 dní to asi nebude ne?
Obrázek MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
Obrázek iPhone XS Max, black, iOS 12
Obrázek Apple Watch 4, black, 44mm
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Marthin | pon lis 02, 2009 9:10 pm

Servis Britex iPhone otevírat nesmí.. (už to tu bylo více než málokrát).

Záleží obchod od obchodu. Většinou je praxe taková, že se přístroj zabalí a pošle do servisu kurýrní službou(PPL např.) popř. si pro něj přijede servis.

Čím dřive to "reklamační pracovník"(obchod) odešle do servisu, tím méně se ukrojí z 30ti denní lhůty na vyřízení reklamace. Samozřejmě to může a z pravidla bývá tak, že přístroj je (ne)opraven dříve, ale prodejce má 30 dní na to, aby reklamaci vyřešil. ;-)
iPhone 3G 16GB - FW 4.2.1 - T-Mobile | SwitchEasy CapsuleRebel Case
Mac mini Late 2012 - OS X 10.9.1
Potřebujete zvukové podkresy do aplikací a her? Pište PM.
iPhone expert
iPhone expert

xslide | pon lis 02, 2009 9:12 pm

No v případě, že servis nesmí iPhone otevřít, by to mělo být ok. To tak maximálně zkontrolují čidla vlhkosti a rozhodnou o tom, že mají vydat nový.

jediný zásah co asi dělají sami, je přehrání FW.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar h4wk3y | pon lis 02, 2009 9:18 pm

daval jsem iP na Vaclavaku v Praglu do reklamace u O2...
do servisu - Britexu - prisel o 9 dni pozdeji..
telefon v perfektnim stavu, noseny v pouzdru, kryty folii, extremni opatrnost s telefonem...
do protokolu o oprave jsem si naditkoval stav jako novy bez skrabancu a prasklin...
v servisu jsou vyfoceny samolepky citlive na tekutiny - bile - tedy v poradku, a vyjadreni , ze telefon je praskly u konektoru...

takze ja se tesim na prejimku u O2 az prijde...
to se zase budu muset hadat.. jeste, ze me to bavi :D
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz
iPhone expert
iPhone expert

Lukhasek | pon lis 02, 2009 9:49 pm

Dneska jsme zkontroloval mojí reklamaci a byly tam uvdeny tyto fotky
Obrázek
Obrázek
Žádné jiné vyjádření, tak sem zvědavej co mi řeknou až si pro něj půjdu.
Jinak reklamaci zpracoval VODI....
Host
Host

7luke.com | pon lis 02, 2009 10:09 pm

Zrovna dnes jsem překopal topic o čidlech vlhkosti, tak se mi tam ty Tvé fotky bezvadně hodily
:D :arrow: viewtopic.php?f=13&t=17093

cry.czech | pon lis 02, 2009 10:28 pm

Lukhasek píše:Dneska jsme zkontroloval mojí reklamaci a byly tam uvdeny tyto fotky
...
Žádné jiné vyjádření, tak sem zvědavej co mi řeknou až si pro něj půjdu.
Jinak reklamaci zpracoval VODI....

Zalezi co mas uvedeno v popisu zavady... ja tam mam not applicable, takze mama asi smolika... ale budu se hadat cidla mam bily takze me to nezajima

Jak to je kdyz mam cidla bily a oni mi stejne reknou, ze to bylo kapalinou v mobilu?? diky
Host
Host

Uživatelský avatar h4wk3y | úte lis 03, 2009 12:00 pm

not applicable tam mam taky u vyjadreni...
ale nevim, jestli to nepatri k tomu vyjadreni o vniku tekutin... nevim... bud dneska nebo zitra ho snad dostanu do rukou, tak uvidim a pak dam vedet...
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar tvosi | úte lis 03, 2009 3:02 pm

uz 2x sem ho mel v britexu a ani jednou jsem tam zadnou fotodokumentaci nemel :-( jak je to mozne? jinak ja telefon na reklamaci dal do VF minuly tyden v pondeli a dnes jiz na britexu je napsano, ze je zakazka dokoncena
Obrázek iPhone 2G 8GB
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar De__Etroit | úte lis 03, 2009 6:33 pm

@tvosi: Tak dneska už tam mám taky dokončeno a nějakou fotodokumentaci (pouze nafocena závada chromové lišty - odlepovala se) a dost by mě zajímalo jestli "Dokončeno" znamená uznáno nebo ne, každopádně snad ještě tenhle týden by měl být iphone zpátky u VF v Pardubicích, tak poreferuju.
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

xslide | stř lis 04, 2009 3:08 pm

Tak mi ho dnes přijali do britexu a na webu je napsaný toto:

* Not Applicable-No Power-will not boot-unusually warm - nejde zapnout, reklamace dat/napájecího kabelu ()

Co znamená to Not applicable?
Moderator fóra
Moderator fóra

Lukhasek | stř lis 04, 2009 5:02 pm

Včera sem si telefon vyzvedl z reklamace.
Byl to fakt fofr (29.10 - 3.11) a telefon sem dostal úplně nový, takže beží opět dvouletá záruka. Reklamace musí být pro Apple dosti nákladné, když se mění kus za kus...
Host
Host

Uživatelský avatar De__Etroit | stř lis 04, 2009 5:30 pm

Dopr*ele, tak telefon neopraven, prý mechanické poškození!!!!!!! V protokolu napsáno pěkný stav, a oni mi udali konstrukční vadu jako mechanické poškození!! Navíc iPhone vůbec nenabíjel, takže jaké mechanické poškození? Budu reklamovat reklamaci, má pro mě někdo kdo s tím už má zkušenosti nějaké rady? Britex je fakt strašný, můj iphone vypadal skoro jako nový a oni to ošulí mechanickým poškozením! Jak je to tedy s tím znaleckým posudkem?
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

7luke.com | stř lis 04, 2009 6:02 pm

A Tobě třeba nikdy nespadl nebo něco podobného? Fakt ne? Opravdu ne? To si to mechanické poškození vycucali jen tak z prstu?

Uživatelský avatar De__Etroit | stř lis 04, 2009 6:55 pm

To ne, reklamoval jsem mimo jiné lištu, která se začala sama od sebe odchlipovat (telefon má tak z 99% stav nového telefonu!) ALE hlavně iPhone přestal nabíjet! :( Uvítám jakékoliv rady jak se proti tomuto nehoráznému chování bránit!
Takže oni mě neuznali záruku, kvůli něčemu co jsem !!reklamoval jako konstrukční vadu!!...
http://opravy.britex.cz/_docs/bwcknj45i ... 161250.jpg

Url nedavame do code! Odporucam prestudovat pravidla fora viewforum.php?f=112 Paly
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

xslide | stř lis 04, 2009 7:00 pm

No bohužel to opravdu vypadá jako vlastní zavinění, ikdyž to tak být nemusí.

Jediná cesta je asi zaplatit soudního znalce, ikdyž nevím co ten ti na to řekne. Nebo ČOI.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Majky_ | stř lis 04, 2009 7:03 pm

Na iPhonu se mi stala úplně stejná věc (odchlipávání lišty - pravý horní roh).
Ale dokud, iPhone funguje nechám to být...Britex je Britex a vzhledem k tomu, že jsem před necelým rokem reklamoval telefon, protože nešel foťák a dostal se mi zpět nefunkční s neuznanou reklamací (i reklamací reklamace), tak opravdu čekám dokud vše půjde.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar De__Etroit | čtv lis 05, 2009 4:27 pm

Tak dnes jsem byl u VF telefon vyzvednout a vyreklamovat opětovně, a teď to nejlepší, týpek s kterým jsem to řešil už sám neúspěšně u Britexu iPhone reklamoval :lol: Tak komu už to uznají, když ani pracovníkům VF....
Říkal že jim napíše pořádný liebesbrief, žádal jsem změnu servisu a technika, doufám že úspěšně. VODI je z mých i dalších zkušeností strašná, omluvte mě, svině.
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

cry.czech | pát lis 06, 2009 8:24 am

Tak me byl britexem vymenen za novy telefon..
Host
Host

MistX | pát lis 06, 2009 10:32 am

Muj telefon proste netelefonoje. Ukazatel signalu na maximu, ale telefon nedostupny, data to same.
Dnes mi volali, ze se v servisu zavada neprojevila (JZAV), at si telefon vyzvednu a resim to se servisem sam. Je mi lito te pani od O2, ktera byla velmi ochotna (i novej iPhone zdarma zapujcila), ze to slizne za toho technika.
Tak jdu do boje :)
Preci jen povazuji funkci telefonovani u telefonu jako dosti dulezitou :)

Po precteni predchozich prispevku se spis jeste obavam v jakem prijde stavu

7luke.com | pát lis 06, 2009 11:10 am

De__Etroit píše:a teď to nejlepší, týpek s kterým jsem to řešil už sám neúspěšně u Britexu iPhone reklamoval :lol:

a to jako že někdo je zaměstnancem operátora znamená, že mu budou automaticky uznávat jeho reklamaci? :shock: :roll:

Uživatelský avatar tvosi | pát lis 06, 2009 12:10 pm

takze, britex shledal, ze rezajici a vystouply stribrny ramecek neni opravnena reklamace a poslal iphone zpet neopraven operatorovi - ten ho ani neprijal a poslal ho zpatky aby ho koukali opravit, tak sem zvedavej jak to nakonec dopadne... v nejhorsim :cry: mi 25.11 museji dat novy iphone :wink:
Obrázek iPhone 2G 8GB
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar De__Etroit | pát lis 06, 2009 6:56 pm

to 7L: No očekával bych něco jako VIP status... Když je zaměstnancem někoho kdo Britex živí...
to tvosi: A to si dokázal jak? To si tě u operátora tak zamilovali??
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Uživatelský avatar tvosi | pát lis 06, 2009 11:23 pm

uz jednou mi to neuznali, delal jsem trochu bordel ze telefon za 18 litru a oni mi budou delat s tim neprijemnosti, manazer prodejny uznal ze je to opravneny a ted kdyz sem tam volal, jestli je to uz hotovy tak mi slecna rekla, ze servis to poslal zpet neopraveny a tak mu to oni poslali zpatky at to kouka opravit :lol:
Obrázek iPhone 2G 8GB
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar tvosi | sob lis 07, 2009 11:14 am

achjo, uz si iP reklamoval? :roll: operator posle iP do Britexu a ten posoudi zavadu...pokud uzna zavada tak jsou 2 moznosti - 1) SERVIS ti posle novy iPhone, pouze telefon bez prislusenstvi nebo za 2) je iPhone odeslan do Holandska, kde se nachazi servis, ktery iPhony muze opravovat :!:
Obrázek iPhone 2G 8GB
Moderator fóra
Moderator fóra

Gil | sob lis 07, 2009 11:17 am

2 Juramac: Zbytečný povzdech. Popsal jsi jak by to teoreticky mělo být.
Skutečnost je jiná. Žádná podmínka mezi Apllem a prodejcem o zákazu servisu (pouze vizuálního) neopravňuje zákazníka požadovat nový telefon po otevření v Britexu. Jako koncový zákazník jsem ve vztahu pouze s prodejcem (O2 T-mobil atd) a je na nich jak řeší reklamaci. Klidně si to můžou opravovat u koho chtějí a jak uznají za vhodné, jediné co jim hrozí, že Apple zpětně nebude řešit jejich vratky.
Britex telefony otevírá a pokud záruku neuzná, není to nic co by mělo tebe, jako zákazníka zajímat. Záruku může neuznat pouze prodejce např s informací, že jejich smluvní servis jim dal dobrozdání, že by záruku neměl uznat. Praxe bohužel funguje jinak a když Britex řekne "neuznáno" operátor se vymlouvá na tuto informaci. Základní pravidlo je kupující-prodejce nikoliv 3 strana (Apple, Britex apod).
Je jen na nás zákaznících vyžadovat po prodejci svoje práva, bohužel někdy i soudně
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

mathev | sob lis 07, 2009 11:34 pm

juramac píše:Ach jo, to je poead dokola. Britex NIC neopravuje, NESMI OPRAVOVAT, NESMI ip ani otevrit !!! Jedina jeho cinnost je opticky z vnejsku posoudit, zda reklamace je opravnena tedy pouze zkontrolovat cidla vlhkosti, pripadne zkontrolovat a prehrat software. TO JE VSE. A na zaklade jejich vyjadreni da operator novy telefon a nebo reklamaci zamitne. Pokud jej otevrou, porusuji podminky Apple a vy mate automaticky narok na novy telefon a nebo vraceni penez. Takze opakuji po ste - zakladem je to, co napisete do predavaciho protokolu a jak dalece donutite cvicenou opicku za pultikem delat jejich praci. Rika se tomu DUSLEDNOST. Pokud nejste dusledni, tak mate casto smolika, protoze prave na to jsou ty opicky velmi dobre vycvicene...

by ma zaujimalo ako asi skontroluju podla teba cidla vlhkosti ked neotvoria telefon

7luke.com | sob lis 07, 2009 11:38 pm

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na iPhone - smartphone