pcbuh píše:Já jsem zaslal doporučeně dopis na Vodafon kde jsem popsal jak se Britex zachoval a přiložil jsem CD s fotkami a protokol co jsem dostal , poslal jsem to na adresu
Vodafone Czech Republic a.s.
Vinohradska 167
Praha 10 PSČ:100 00
Napiš co Britex udělal a pošli i Foto jak jsi dostal iPhona zpět a protokol , a pak už jen zbejvá čekat , podle operátora mají 30dnu na vyřízení , jinak jsem se informoval kolik by stál soudní znalec a bylo by to kolem 2tis.
Tak teď už jen počkám co na to Vodafon ( napíšu pak co mě napsaly ) a pak jdu na soudního znalce.
Jinak pokud by bylo vše furt stejné , koupím si novej ale ne od Vodafonu , od O2 nebo T-Mobile , ty mají servis pro iPhone u GSmobile.
S tím servisem u O2 bych zase tak jistý nebyl. U O2 mám iPhone a posílají ho taky do britexu, protože prý jiný autorizovaný servis pro iPhone nemají.
Jinak přiložím taky svoje story. Asi po roce vlastnění iPhonu se začaly dít divné věci se signálem. Zdál se být plný, ale nikomu jsem se nemohl dovolat, nejel mi internet a nahazovyl chyby při odesílání sms. Jednoduše řečeno něco s přijímačem signálu špatně. Měl jsem JB tak jsem zkusil restore i do originálu a pořád stejná chyba. Tak jsem s tím zašel do O2, které to samozřejmě poslalo do Britexu. Po asi 20 dnech v servise mi přišel zpátky s vyjádřením od servisu, že telefon nesplňuje reklamační podmínky a tím se i právo na neplacenou opravu ruší. Samozřejmě, že mi slečna v O2 prodejně řekla ať se podívám na tu zakázku na internet, že neví co s tím je, že na internetu je přiložená fotodokumentace atd. Tak jsem jim to podepsal a vzal si mobil (což byla největší blbost). Zašel jsem si na internet a tam naprosto směšné fotky odřeniny, kterou způsobí člověk při běžném používání a praskliny u konektoru sluchátek, ke které jsem přišel nemám tušení jak. Popis závady: mechanické poškození. Tak jsem šel zpátky do prodejny jestli si ze mě dělají srandu. Chtěl jsem poslat mobil zpátky do servisu, ale oni řekli že by ho vrátili zpátky se stejným výsledkem, potom přišli na to, že jsem podepsal prohlášení toho servisu a tím pádem ztrácím právo na záruku a musím si zaplatit opravu. S tímhle jsem se nesmířil a poslal jsem email do Britexu jestli si ze mě nedělají srandu, trochu jsem jim tam opepřil jejich mechanické poškození svým komentářem a žádal fotky, které toto mechanické poškození dokazují. Bez jakéhokoliv komentáře mi za zhruba týden přišel email od Britexu ať jim pošlu mobilní telefon znova. Tak jsem přišel s tímto emailem do prodejny, sepsali jsme novou reklamaci s přiloženým emailem a poslali jsme to. Do 20 dnů mi přišel zbrusu nový mobil z Britexu. Jednoduše ho vyměnili, protože si nevěděli rady. Takhle sprostě vyjebávat se zákazníky to je nevídané. Ani nezmiňuju, že jsem byl bez mobilu asi 2 měsíce a platím měsíčně 600 za mobilní internet + paušál, s tím, že mobilní internet jsem 2 měsíce vůbec nevyužil. Nechci ani myslet na to, s kolika lidmi takhle vyjebali a ti si nevěděli rady.