Ahojte,
zohnal som si nedavno Iphone 3 GS. Pokial s nim velmi malo robim (a to v nom este nemam SIM kartu zatial) tak mi tie 3 dni vydrzi. Pravda, v multitaskingu mam minimum veci, resp. nic, na wi-fi sa pripojim a po ukonceni prace alebo skypu zasa vypnem wi-fi. Hry zatial velmi nehram. Ked som vsak na nete cez wifinu tak mi baterka ide pomerne rychlo dolu ako eura v potravinach, zhruba 6-7 perc. za polhodinu. A to nemam zapnutych viac stranok ani subezne skype. Neviem, ci ta vydrz na 2 rocnom telefone je OK, alebo nie. Mam FW 5.0 neJB. Predtym tam bol FW 3.5.4 myslim, ale to som uz nestihol porovnat spotrebu baterie, lebo v ten den ked som iphone doniesol a pripojil k PC, tak mi ho cez Itunes upgradlo na 5.0. Itunes mi pise, ze mam zalohovany predosly FW. Totiz uvazujem takto: Ak tu spotrebu baterie sposobuje 5.0., chcel by som si downgradnut na povodny FW. Neviem, ci sa mi to len tak podari, uz som tu ba fore cital, ze to zasa az take jednoduche nie je. Preto sa teda pytam, ci ta bateria je podla vas OK, ci by mohla menej kapat pri starsom FW? Vobec sa v tom nevyznam, uz som mal chutky dat vymenit bateriu za novu. V masine je asi povodna bateria, ja som uvazoval o silnejsej ak su. Vdaka za odpovede.