Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
SteveJSF píše:
Sam mam na tuto vec svuj pohled, urcity nazor jsem mel mozna pred rokem a urcity mam ted - nikomu jej nevnucuji jako jediny a spravny.
Odskocim si ted k obdobnemu prikladu - porouchal se nam doma mixer 2,5 roku od nakupu. Opravu jsem si samozrejme uhradil a bylo mi sdeleno, ze na opravu je zaruka 6 mesicu. Pak se pani podivala do protokolu a rekla - aha, vam vymenili cele telo mixeru, on se ten vnitrek neopravuje, takze tenhle protokol si dobre schovejte a na to telo mixeru mate zaruku 2 roky.
Stejne tak by to tedy melo byt ted s tim iPhonem. Ovsem vezmeme to od zacatku - koupil jsem krabicku s pritrojem a prislusenstvim. Na to vse by mi mela bezet zaruka 2 roky. Pristroj byl vcera vymenen (prestoze to protokol vyslovene neuvadi), takze na nej samotny by mela od vcerejska rovnez bezet nova dvouleta zarucni doba - dolozit ji muzu tim protokolem z opravy.
kotelník píše:A reklamoval jsi pak vymeneny kus po vyprseni puvodni zaruky?
seamaster píše:Ja som reagoval na to, ze nie len Apple uvadza do zarucaku vymenu swap modulu a nie vymenu noveho kusu.
[VYPNITE SI AUTOMATICKY PODPIS TAPATALKU]
FresherThanMadafaka píše:Před několika dny mi večer spadl Iphone 5/16GB na zem a po celý večer nešel home button. Až ráno po restartu fungoval, ale musí se na něho víc tlačit, jinak nereaguje. Jak jsem si tak iphona prohlížel, zjistil jsem, že v levém dolním rohu je display o něco víc vystouplý. Viz: http://img8.rajce.idnes.cz/d0803/5/5389 ... .jpg?ver=0
Chtěl bych se zeptat, jestli mi to vemou na reklamaci do Vodafonu aniž bych musel něco platit. Vymyslím si, že tlačítko přestalo jít kvůli příliš nízké teplotěDíky za jakkoukoliv odpověď, nemám žádné zkušenosti s reklamacemi.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé