Tak jsem také reklamoval.
Praskliny kolem chromového rámečku, kolem dolních šroubků, u konektoru na sluchátka kryt prasklý uplně, jinak samozřejmě takřka u všech dir co v plastu jsou (díry na vaničku pro regulaci hlasitosti apod.), slabá výdrž baterky (opravdu velmi slabá, vydrží mi maximálně něco přes půl dne) a také akcelerometr, na který je občas nutno zaklepat na telefon. Ještě k tomu všemu na vrch sluchátka, protože mi od koupi chrastí pravý repráček (není to takový ten typický vychrastěný zvuk z hlasitého poslechu, ale takový zvláštní na který stačí už jen malinko pustit do sluchátek zvuk).
Všechny ty důvody k reklamaci bych jednotlivě snad ani neřešil, ale co je moc to je moc, tak jsem se nakonec rozhodl, že reklamovat půjdu. Byl jsem v obchodním centru v Letňanech a tam jsem zašel do autorizované prodejny O2. Vystál jsem si (spíše vyseděl) pár desítek minut frontu a když jsem se dostal na řadu, pán mi řekl, ať si popojedu pár těch a těch zastávek a zajdu do GSMobile - že tam mi řeknou hned co s telefonem je. Když jsem odporoval, že sám dobře vím co s ním je, a že navíc GSMobile již není servisem pro iPhony od O2, uzemnil mě a snad se ani nehodlal bavit dál. Nu dobrá, odcházím s krabičkou od iPhonu v ruce, jedu do GSMobile. Vstoupím do servisního střediska, zase stojím frontu. Nakonec jsem se dostal k mladému klukovi, vyndal jsem iPhone, záruční list... Nečekaně jsem se ihned dozvěděl, že musím do autorizované prodejny O2, neboť od té a té chvíle iPhone pro O2 neopravují. Ptám se tedy, kde je tady poblíž autorizovaný servis. Posílají mě zase zpět, do nákupního centra.
Nakonec jsem přišel do O2 prodejny, vystál frontu, a dostal jsem se k pěkné, mladé a hlavně příjemné slečně. Vybalil jsem telefon, sluchátka, záruční list a občanku, nadiktoval jí všechny ty problémy, padlo pár vtípků a upřímně jsme se zachehtali na celou prodejnu, až z toho kolegové na PC vedle přestali hrát Hledání min. Škoda jen, že neměli iPhone do zápůjčky, teď jsem skoro bez telefonu

Doufám, že dostanu nový kus. Pochybuji, že to všechno budou opravovat. Pak napíšu, jak jsem dopadl.