Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Martty píše:To MetalGirl: A těma vadnýma bateriema jsem to postřehl, akorát nevím jak ty majitele chtějí kontaktovat, ale to asi můj případ není. Ale děkuji
To Barberry.pha; tak je to logicke co píšeš, ale se 4S jsem se stín nesetkal, vždy se mi dobijel na 100% a také jsem ho se 100% vyndaval. Mě je divné, že v nabíječce píše třeba 96% ale po restartování naskočí 100% a na těch 96% původně deklarovanych se dostane za třeba 20min... Tím nechci říci, že ty ukazatele % jsou přesný, jen jsem se stím předtím nesetkal... Ale děkuji
ghost_dragon píše:dnešní info z Alzy - 2-3 týdny...
Martty píše:Ahoj, mám takový problém s baterií. Když jsem před týdnem telefon koupil tak mi i s tou přednabitou baterií vydržel 8h (využití). Po prvním nabití jsem ho nabíjel až za dva dny a také vydržel dlouho, tak jsem si to pochavloval. No jenže minulé pondělí když jsem ho vyndal z nabíječky tak za prvé na něm nebylo napsáno 100% baterie nabitá, ale pouze 96%. Když jsem telefon restartoval tak naskočilo 100%. Jenomže od té doby se přes 5h využití nedostanu a to dělám úplně ty samé věci. Byla mi záhadou ta věc s úplným nabitím pod 100%, tak jsem ho necha nabíjet znovu a kolem 3h v noci se koukal a svítilo 100% nabito, tak jsem šel spát a ráno v 6:30 když zvonil budík už zase jen 98%. možná se jedná jen o softwarovej bug, ale od té doby se i snížilo využití, což mě začíná štvát. telefon jsem nastavoval jako nový. Máte někdo obdobné zkušenosti?
88MaTo88 píše:To si im volal alebo dostal email??
Na stranke aj SK aj CZ maju stale, ze prijimaju predobjednavky.
Objednáno dne 24. říjen 2013
Probíhá zpracování zboží K odeslání: 2 - 3 weeks
Doručení: 11 Nov, 2013 - 15 Nov, 2013 Expresní doručení
zdeno77 píše:Uz manm u apple store status priprava k odeslani na iphone 5s
Expedováno: Předpokládané doručení dne 12/11/2013 - expresní doručení
Midnight píše:Kebyze viem ako bude ten 5S nahovno tak si znova kupim 5 .... To super touchID funguje ako ciganska hračka a o vydrze baterie ani nehovorim. Momentalne mam 65% a Usage mam 1 hodinu 12 minut. Ved to je daco neskutocne.
Gps povypinane. Push vypnute. Vsetko zoptimalozovane na dobru vydrz a toto je vysledok. Do smeti s tym.
Este aj to wifi mi obcas vypadne zatial co na ipade ide v pohode.
http://i41.tinypic.com/6tdcav.jpg
ghost_dragon píše:nevíte někdo, v jakých barvách nabízí vodafone 32gb verzi 5S?
Leonko píše:prečo by si kupoval 5ku ? s baterkou natom nieje lepšie, alebo ?
Jadro píše:Midnight: Jak dlouho ho mas? Neni trochu brzy hodnotit baterii? Potrebuje nekolik cyklu. Cca do mesice po startu pouzivani byva baterie ustalena a fpoho
kotelnik píše:A me teda TouchID funguje naprosto perfektne, az me to prekvapuje v jakych uhledh je schopen prst sejmout a samozrejme jen ten spravny...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé