Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
VSLRAA píše:Naprostý souhlas... už jsem ve stavu, že mám pocit že už jej ani nechci. Kdybych čekal na JB, ale čekám na klasickou verzi black 128GB. Kdybych neměl téměř všechno od Applu, tak bych už dávno koupil něco jiného. Nejhorší na tom je, že nejsou schopní ani vydat nějaké prohlášení, proč jsou modely plus tak nedostupné. Chápu, že by to ale asi ovlivnilo výši akcií. Myslím si ale že cílem firmy je prodat co nejvíc zboží, nechápu jak toho chtějí docílit, když ho nemají na skladě a ani nikdo neví kdy na skladě bude.
Mám pocit, že mi dříve dorazí AW Nike+ koncem října než iP7+. Jediné štěstí, že nejsem naštvaný ještě víc je, že jsem si neobjednal klasickou verzi AW Series 2, protože bych je už pravděpodobně měl doma a bez iPhonu bych je mohl používat asi tak jako těžítko u stolu...
Anndy píše:Tak ale toto sa deje každý rok. Klasika. Na druhú stranu, ono tažko hodnotiť, ale v reále je fakt tažko vyrobiť (a následne aj rozdistribuovať) desiatky milónov kusov niečoho v krátkom čase. Teda tak aby to malo primerané náklady a všetky ostatné náležitosti.
michaelmo píše:Nahodou niekto info o dostupnosti v Orange SK? Zamestnanci sa len vyhovaraju na dodavatela, teda posledna info je ze je v stave naskladnovania uz tyzden
tommygun píše:Alza mi minuly tyden změnila doručení na 13.10... včera přišel mail s odložením ma 28.10
Azazel píše:...Btw, ja mam objednany 7+ 128GB JB v Orangei, ktory ho ani nema v online ponuke .....
Azazel píše:A aký model máš objednaný?
..môj tip je, že budúci týždeň príde aj mne z Orange SK
Azazel píše:Ja som objednaval na pobocke 7+ 128GB JB 23.9. o 9tej rano a tiez furt nic.. Ale mam tusaka, ze tento tyzden to pride!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé