Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
iTukan píše:To je docela zajímavé... FID nevadí sluneční brýle a vadí čočky? Doufám, že to opraví.
Leonko píše:Po tom čo dala alza prvú várku iPhonov na charitatívnu akciu, mi až DNES volali, čo som si robil Tú rezerváciu medzi prvými a aj medzi prvými potvrdzoval objednávku, že majú pre mňa iPhone, ale, že mi ho predajú až keď si k nemu dokúpim rok záruky. Keď nie, tak, že inak až v decembri ... chápete toto?
hurrican píše:Myslene to bolo tak ze ked sa kupuje v alze.sk na firmu tak cenu platíte hned bez DPH.
martasx1 píše:Nepozorujete růžový nádech, v určitých podmínkách mám na levém okraji růžový nádech, ale zatím si toho nikdo nevšiml ani když jsem na to upozornil.
Zdá se že to je vidět když na telefon svítí slunce z boku, to slovo vidět je hodně nadnesené [emoji3]
Celý experiment na videu výše má tak poměrně logické vyústění. Majitelka telefonu si nastavila Face ID na svůj obličej, její syn jí je však podobný (alespoň co se týče rysů pro potřeby Face ID skeneru) a navíc zná heslo do jejího telefonu. Stačilo tak v jeho rukou telefon několikrát aktivovat a Face ID se učilo poznávat i jeho obličej. To vedlo k tomu, že se mu podařilo telefon odemknout. Tuto hypotézu následně potvrdil i server Wired, který ženu kontaktoval a po resetu Face ID už se do jejího telefonu syn nedostal.. do doby, kdy se pokoušeli o autorizaci ve špatných světelných podmínkách. Z tohoto případu plyne, že byste měli nastavovat Face ID v ideálních podmínkách, stejně tak by v nich mělo dojít k prvním několika autorizacím, aby se systém perfektně naučil podobu vašeho obličeje.
Julek píše:Přecházel jsem z 8čky na Xko a s tím zpracováním úplně nesouhlasím, 8čka je pořád krásný mobil na na ten dizajn budu pořád s láskou vzpomínat. Jinak já mám Xko den a zatím nelituju jediný koruny
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé