ahoj kluci, mam docela problem.. minuly tyden jsem dal do vodafonu na reklamaci svyho iphona, mel problemy se signalem, nefungoval automaticky jas plus jeste par drobnosti

no a dneska mi vola typek z vodafonu, ze jim prislo vyjadreni Britexu, ze zarizeni nesplnuje podminky pro uznani reklamace, ze do telefonu vnikla neznama kapalina.. wtf, zadna kapalina mi do nej nevnikla, nosim ho v obalu a nejsem si niceho vedom..
Pan z vodafonu rikal, ze mi telefon prijde zpet na pobocku a pak si mam vyhledat soudniho znalce a resit si to sam..
jak mam postupovat, nevite nekdo? nekoupil sem si telelefon za 12t aby se mi takhle ... :-/ diky
Tady je vyjadreni Britexu
Vážený zákazníku.
Na základě provedené diagnostiky zařízení
iPhone 5 16GB black
Zjistili jsme, že nemůže být opraveno bezplatně. Zařízení vykazuje poškození neslučitelné se záručními
podmínkami.
Zjištění servisu:
Záruční oprava zamítnuta z důvodu vniknutí látky neznámého původu. Přístroj nesplňuje předpoklady a podmínky záruční
opravy. Přístroj zasažen látkou neznámého původu s následnou oxidací systémové desky. Reklamovaná vada má přímou
souvislost s poškozením systémové desky vzniklou oxidací. Rozsah poškození naleznete na: //opravy.britex.cz. Oprava je
možná jen placenou výměnou jednotky.
Navrhujeme Vám proto možnost placené opravy tohoto zařízení použitím těchto dílů:
1. Opravu zařízení proveďte. Uhradím cenu opravy 6400 Kč (ceny jsou uvedeny bez DPH 21%)
2. Zařízení neopravujte. Žádám jeho vrácení zpět bez opravy. Uhradím náklady na diagnostiku a poštovné a balné
v celkové ceně 350,- Kč bez DPH 21% (pokud nebylo dříve smluvně ujednáno jinak)
3. Zařízení neopravujte ani nezasílejte zpět. Souhlasím s bezplatnou ekologickou likvidací tohoto zařízení.
Odpověď na tento cenový návrh nám zašlete elektronicky na adresu mobil @britex.cz, nebo poštou na adresu
BRITEX-CZ, s.r.o., Milady Horákové 125, 272 01 Kladno. Nejpozději však do 5 pracovních dnů.