Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Já jezdím jen jaro - podzim. Na iPhone 5 mi vydržel Sport Tracker od rána ca 9 hod. do 19ti jen tak tak. 

Tak jasně, větší kapacita baterie se musí někde projevit...

Telefon jsem kupoval v EW, nevíte někdo, jak to je s třetí reklamcí a vrácením peněz? Když jsem reklamoval 2x v ČS, musím teď znova jít do ČS nebo už do EW a žádat o vrácení peněz? Přece jen nový zafoliovaný telefon je něco jiného, než swap. Díky 

Chr1s píše:Může mi někdo z těch "šťastných" napsat, jakou máte sérii telefonu (dle sériového čísla)? Reklamoval jsem 2x v Českém servise kvůli tmavému podsvícení v horní části displaye a vždy jsem dostal serii F73. Teď u třetího kousku jsem si myslel, že už je to konečně vpohodě, ale bohužel...

Tak do třetice mi přišel zase F73, který má ze všech tří telefonů asi nejlepší display, ale až na to, že cca horní třetina displaye je prostě tmavší, než spodní část, což mě štve. Jde to hlavně vidět při ztlumeném podsvícení a nejvíc, když se prohlíží web v landscape modu
Na apple foru jsem četl, že to je lepidlo, které není vysušené, dokonce tam nějaký maník píše i návod jak to odstranit viz https://discussions.apple.com/thread/65 ... 5&tstart=0 . Má s tím někdo zkušenost, jestli to má cenu zkoušet?? Díky 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé