Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

. Přikládám video, abyste neřekli, že jsem nemocný a baví mě jen reklamovat 

Svobi píše:Kde je tedy nejlepsi reklamovat, aby byla nejvetsi pravdepodobnost na kladny vyrizeni? Odlepeny HB u 6, kterou mam od listopadu. Diky

V horní části displaye tmavší barvy viz foto. Přijde vám to normální? Díky za kvalitu Apple 

Začínám uvažovat, že přejdu zpátky na 5Sko a na podzim bych koupil 6S, nebaví mě do nekonečna reklamovat. 

Bl4de píše:Mahil.18: Nech to ohřát v teple bez používaní a často to přestane....Je to občas dáno vlhkostí v letadle...Hodně štěstí...

Takže vše je OK, krom mírně tmavšího podsvícení, ale kdybych to nikomu neřekl, tak by to neviděl, ale ani jeden z těch 8mi telefonů neměl display na 100%, to Apple prostě u šestky dost po***l o tom žádná.
Stačí iPhone rozdělat a v tom pravém dolním rohu, jak je ten přechod plastový (bílý proužek), stačí dát kousíček třeba papírového ubrousku, ale fakt teňoučký jen jednu vrstvu, pak zacvaknout zpátky, utáhnout šroubky a je po lupání...
Mají to tak natěsno, že se tře plast o plast a hliník a proto to lupe.
když telefon zamknu, tak ještě par vteřin sumi a pak ztichne. Ale jakmile je rozsviceny displej, telefon neustále sumi
tak by mě zajímalo, jestli je to normální. Fakt je ten, ze je to slyšet jen v absolutním tichu, nebo s reproduktorem přiloženým přímo k uchu. 

fana1 píše:Dnes jsem zjistil, ze mi neustále sumi reproduktorkdyž telefon zamknu, tak ještě par vteřin sumi a pak ztichne. Ale jakmile je rozsviceny displej, telefon neustále sumi
tak by mě zajímalo, jestli je to normální. Fakt je ten, ze je to slyšet jen v absolutním tichu, nebo s reproduktorem přiloženým přímo k uchu.
Edit: tak jsem zkusil telefon vypnout a zapnout a už to nesumi. Tak nevím. Jeví se mi to, jako by to způsobovala nějaká činnost nebo aplikace, kdy pak zůstane repro "zaseknute" a neustále šumí. Stalo se to někomu, ze mu repro neustále šumelo a jak to připadně vyřešil, nebo je to normální vlastnost?

a byla jen jedna jediná, při jejímž spuštění repro neustále sumelo. Ale po jejim zavření šum ustal. Takže dnes je telefon stále bez sumu z reproduktoru. Tudiz nevím, čím to mohlo byt a hlavně jak dlouho už to takhle mohlo sumet. Já si toho náhodou všiml až včera, takže to mohlo sumet i nekolik dni. Ted je tedy ticho a to je hlavní
příčina nezjistena. 
ten zvuk bych ani neřešil, protože je to opravdu slyšet jen u ucha, ale mám strach, ze když to přestanu řešit, tak ten repracek bude takto neustále několik hodin denně sumet a jak dlouho to takhle muže vydržet, než odejde 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé