No az Vam budu vypravet svou anabazi s reklamaci ja

Uz jsem tu nekolikrat psal, dnes jsi UZ OPRAVDU DOUFAM (vysvetlim proc) jdu pro iPhone do GSMobile. Uvidime v jakem stavu bude, ale vzhledem k onomu prispevku o "dire" u tlacitka jsem vazne nervozni.
Takze:
4.5.2009 jsem donesl do GSMobile do Letnan iPhone se zavadami:
-prasklinky u tlacitka ticheho rezimu
-odlouply vlasek barvy pod prednim sklem nahore
-nefunkcni kontakt v konektoru pro sluchatka
Prijali to v pohode a NEZAPSALI nic o stavu telefonu. Po tydnu kdy jsem doufal v opravu mi volala slecna z GSMobile, ze: "pro nedostupnost nahradnich dilu" se telefon posila do Britexu. Pote mi prisel mail, kde bylo zas uvedeno, ze "nejsme jiz servis pro iPhone od o2". OK, takze se posila do Britexu. To byla streda 13.5.. V patek 15.5. se iPhone objevil na strankach Britexu s komentarem o neshode (poskrabany zadni kryt, maly vryp na LCD). Dalsi patek, tj. 22. 5. v patek se u zakazky objevil status "Dokonceno" s tim, ze telefonicky mi bylo sdeleno, ze byl pristroj "vycisten". Vida, rikal jsem si, ze do uterka max je u me. (V GSMobile mi rekli, ze mi prijde primo na adresu. Jsem ale radsi, ze ho budu prebirat v GSMobile, vzhledem k tomu, ze nezapsali nic o stavu, jakakoli neshoda tedy bude moje zbran

)
Ale zacina nejlepsi cast. Telefon se u PPL objevil jako dorucen v utery 26.5. dopoledne. Pisu do GSMobile, ze mobil byl jiz prijat a kdy si muzu prijit. Nato jsem se ocitl v kopii mailu od GSMobile do PPL, ze balicek byl sice dorucen a prevzat jakymsi panem S., ale ze ten pan S. vubec v tom servisu nepracuje. Zacala tedy shanka po mem telefonu a zjistilo se, ze byl dorucen uplne jinam, do GSMobile Group a ne GSMobile Servis. Cela anabaze konci (DOUFAM) dnes, kdy mi bylo slibeno, ze mobil bude k dispozici. Ale po takovem cestovani se opravdu obavam v jakem bude stavu.
Jinak co se Britexu tyka, mam z nich pocit jak kdyz skoro vytvareji poruchy, kvuli kterym by nemuseli provadet zarucni opravy, to co uvedl ted par prispevku zpatky uzivatel od Vodafonu me opravdu nesmirne zarazilo. Preju mu aby se mu povedlo domoci spravedlnosti.