Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Pa.T píše:Dnes večer mi přišel mail z Apple Store, že je zásilka na cestě. Předpokládané doručení dne 12/11/2013. Přepravce UPS. Jen je škoda, že doma (na doručovací adrese) budu až ve středu večer, takže se s něma budu muset nějak dohodnout, ať mi to přivezou ve čtvrtek nebo by mi to mohl převzít někdo jinej z rodiny? Je tam vyžadovaný podpis.
zdeno77 píše:Nebo ti to dovezou i někam jinam, podle potřeby, mě to veze DHL express dodani 11.11 tak už čekám.
macodk3 píše:Mne keď neodomkne palcom tak použijem bradavku, funguje to.. akkurát ľudia na ulici divne zazerajú
Midnight píše:Kebyze viem ako bude ten 5S nahovno tak si znova kupim 5 .... To super touchID funguje ako ciganska hračka a o vydrze baterie ani nehovorim. Momentalne mam 65% a Usage mam 1 hodinu 12 minut. Ved to je daco neskutocne.
Gps povypinane. Push vypnute. Vsetko zoptimalozovane na dobru vydrz a toto je vysledok. Do smeti s tym.
Marky1980 píše:Dnes mi volali zo servisu, že mám na iP5S vypnúť find my iphone. Že sa nemôžu dostať do mobilu. Pred reklamáciou som ho restorol, ale nechápem načo sa potrebujú dostať do telefónu, keď som im dal reklamovať klikajúci (vŕzgajúci) displej.
Žeby potrebovali pred výmenou fónu, aby som pôvodný zrušil z mojich mobilov?
Schumi píše:a co mezinárodní záruka 1 rok ?
amdatlon1 píše: ......
komonek píše:Chlapi, kdo z vás objednával iPhone 5S z apple store? Můžete potvrdit že do třech týdnů skutečně přijde? Chtěl bych na vánoce objednat, tak snad se to stihne
zdeno77 píše:No Nevím jestli jsem udělal dobře, štěrka my zapínací horní tlačítko takže asi výměna? Obal sem taky vyměňoval na třikrát, je to všechno tak drahé a ani to ne kontroluju?!!! No to je HNUS!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé