Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
fana1 píše:Ti z vás, kteří vědí typ svého chipu, zkoušeli jste to prosím přes některou ze zde uvedených aplikaci z ofiko storu, nebo přes tu neofiko aplikaci? Díky moc za info
A druhy dotaz, zkoušel už někdo z vás nalepit na displej krycí sklo? Funguje to se sklem na 6ku o tloušťce 0,3mm?
fana1 píše:Ti z vás, kteří vědí typ svého chipu, zkoušeli jste to prosím přes některou ze zde uvedených aplikaci z ofiko storu, nebo přes tu neofiko aplikaci? Díky moc za info
A druhy dotaz, zkoušel už někdo z vás nalepit na displej krycí sklo? Funguje to se sklem na 6ku o tloušťce 0,3mm?
fana1 píše:Opět prosím o radu. Přenesl jsem si fotky z 6ky do 6s a natočené zpomalene videa z 6ky se v 6s sice daly do složky zpomalene nahrávání, ale po spuštění běží jako normální videa. Takže ne zpomalene. A nedaří se mi přijít na to, jak to zpomalit, jestli to vůbec lze... Díky moc
flatliners píše:pro mě asi největší přínos sou 2GB RAM.Na šestce se aplikace po chvíli ukončovali,tady kliknu např. na hru kterou sem hrál pře dvěma dny a znovu se nespouští.To samé třeba taby v Safari,zůstávají načtené i po pár dnech,což je paráda:) Baterka na plusku je skvělá,od rána ho slušně ždímám,teď sem hrál i náročné hry a sem na 55%.Za mě velká spokojenost:)
Jadro píše:Nastavoval jsem jako novy. Neni treba to z 6ky vyexportovat pres TrueSloMo App?
Leonko píše:ja sa proste neviem rozhodnúť medzi Pluskom a normal verziou,... bojím sa, že to budem proste už príliž veľké,... Plusko by som chcel hlavne kvoli optickej stabilizácii a vynikajúcej vydrži baterky. Len sa bojim aké to bude telefonovať s tym telefonom? a ako to máte s nosením v nohaviciach ? dajte nejaké dojmy čo máte Plusko
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé