Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
martasx1 píše:Mám betu 4 na iPhone x, nevím jistě,ale nemá fungovat když někdo volá,a já se na něj podívám tak se má ztišit? Mě to nefunguje.
martasx1 píše:Mám betu 4 na iPhone x, nevím jistě,ale nemá fungovat když někdo volá,a já se na něj podívám tak se má ztišit? Mě to nefunguje.
Jadro píše:A co kdyz mas batch, ktera neni na vyrazeni. Ale kvalita neni 100%. Tam uz dokazes ridit kam ji prodas
sharkee píše:4) obsah balení je jistě rovněž vždy stejný, pokud nejde o repas, který tak musí být označen
Ej.Kej.Ej. píše:Už pri čítaní príspevku mi bolo za teba trápne, ale tá posledná poznámka to zaklincovala :ROFL:
rony píše:kokos piste sem taketo vychytavky!
kapitanplan píše:Julku!!! Snažně tě prosím, zablokoval jsem si přístup ke svému účtu zde na fóru z roku 2009 a nechodí mi mail s obnovením hesla. Pomož mi!!!
Johny4 píše:Já mám dotaz, nikde jsem se to nedočetl. Jak se budou provádět operace, které byl člověk zvyklý dělat home buttonem?
Např. návrat na plochu z aplikace, 3x stisknutí zvětšení (minimální jas), 2x stisknutí pro přepínání aplikací,..
Nemám strach, že by to Apple neměl vyřešené, ale jak to tedy bude..?
dusbic píše:Tak se musim taky pochlubit zitra dorazi Xko Space graytesim se. Objednano 27.10 s dorucenim 27-11 az 4.12 a vida bude driv:)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé