Předem se omlouvám za delší post. Zkušenost s Apple Store Drážďany.
Na svém 6+ jsem zaznamenal prach v zadním foťáku (nic velkého, dvě smítka - jedno v šedém okraji, jedno přímo nad čočkou) a cvakání displeje (ne ve 100 %, ale celkem často). Vydal jsem se do Drážďan. Na úvod mě pobavilo přivítání: "Tady je něco špatně. Ty jdeš s balíčkem dovnitř. S balíčkem se chodí ven." Vysvětlili jsme si oč jde. Udělal jsem chybu - nezarezervoval jsem se na reklamaci. Úplně mi vypadlo, že to lze, navíc jsem zjistil, že nejen lze, ale je to nezbytné... Vysvětlil jsem obsluze, že jsem přijel jen kvůli reklamaci a byl bych moc rád, abychom to vyřídili. Ochotně provedli rezervaci s tím, že mě vmáčknou do programu a poprosili, abych počkal cca 20 minut, vlastně se ptali jestli mi to nevadí (přestože to byla moje blbost). První bod pro Drážďany. Po 5 minutách přišel Genius. Popsal jsem problém a psychicky se připravil na obhajování. Genius vzal iP, prohlédl. Řekl, že smítka vidí a že celkově vypadá čočka ošklivě (ve smyslu špatného zpracování). Mě nikdy nepřišla tak hrozná. Pak zkusil displej. Zaznamenal zvuk (já ho teda neslyšel). Během chvilky vyplnil protokol a navrhl výměnu kus za kus. Opět se mě zeptal zda mi nevadí, že přijdu o svůj telefon a dostanu jiný. Slušně jsem se zeptal zda by bylo možné místo SG vzít Silver. Měl jsem chuť se vrátit ke světlé variantě. Informoval mě, že to bohužel není možné, 3x se za to omlouval (já si vlastně vymýšlím a on se ještě omlouvá) Druhý bod pro Drážďany. Přinesli mi nový iPhone, znovu se omluvili za to, že jsem měl špatný kus a dali mi navíc jako omluvu kožené pouzdro SENA v hodnotě € 40. Třetí bod pro Drážďany.
Odjížděl jsem prakticky v úžasu.
Výsledek 3:0 pro Drážďany. Takhle vypadá exkluzivní servis zákazníkovi. Za mě všechny palce nahoru

Jsem rád, že jsem si pro nákup 6+ zvolil Drážďany a Apple věci už asi nebudu kupovat jinde...