Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

tak kdyby se vyjádřil někdo kdo tomu hoví/kdo má taky zkušenosti s 6 pluskem
díky 

Unown píše:Se podívej do nastavení, která aplikace ti žere nejvíc baterie. Ale já si myslím, že je to úplně normální. Možná ještě dobrý. Já kolikrát mám 20% kolem 6 odpoledne... Navíc nezapomeň, že messenger ještě čerpá polohu - to je další baterie z GPS. Nedej bože, jestli máš na pozadí pusteny počasí a nebo online výsledky třeba...
. Další uživatel 6 pluska píše: "já nějaký vypínání neřeším. 4G zapnuté nonstop. Když nejsem doma nebo v práci kde mám wifi tak se připojí přes mobilní data, nějaké vypínání aplikaci a aplikace na pozadí vůbec neřeším. S výdrží jsem spokojen. Vydrží mi s velkou rezervou jeden den. Automaticky nabíjím každý večer i když mám třeba 50%. Používané aplikace fb, fbmess, twitter, instagaram, mail, youtube, tapped out, Tapatalk ve vetsine pripadu."

16GB jsem nikdy neměl

prosím o radu.. měla jsem už asi 4 kusy iphonu 6 (střídala jsem i barvy)... z mall.cz, z alzy, z applu, od operátora (T-Mobile).... problém je, že pokaždé mi cvakal displej.. napřed mi to dělalo v rozích na všech třech kusech, cvakaly mi okraje telefonu apod... dala jsem reklamovat, poslali nový zatavený kus ve folii, zase byl stejný problém, poté jsem zažádala o vrácení peněz... Teďka mám asi tři týdny od T-Mobilu.... 16 GB, stříbrný... všecko v pohodě, necvakají mi rohy, ale prostředek displeje... když prostě vemu telefon mezi palce a ukazováčky (palce mám nahoře, ukazováčky pochopitelně dole), a chci telefon zmáčknout, prostě je tam nějaká vůle, že to do něčeho naráží, nevím jestli je to tím jak te tenký displej, oproti iphonu 5s (který jsem měla dřív)... neomezuje mě to nijak a při běžném používání by na to nikdo nepřišel.. ale když to prostě zmáčknu, cvaká to, celý střed displeje.. nevíte někdo co s tím? nechci to už reklamovat, zažila jsem si toho až až, navíc to nejsou rohy jako dřív... koupila jsem si i tvrzené sklo, ale dělá to stále.. při zmáčknutí ten displej do něčeho vevnitř naráží... dělá Vám to taky někomu? díky :/
fun_thomas píše:Používá tu někdo iPhone 6 bez fólie nebo skla? Zajímala by mě odolnost skla, zda vydrží bez poškrábání normální běžné používání. Osobně iPhone 6 vlastním už cca půl roku, od začátku na něm mám buď ochrannou fólii nebo sklo, ale už delší dobu uvažuju o jeho sundání, protože kdykoliv si vemu do ruky "holý" iPhone někde v prodejně, ten pocit je z toho hned úplně jiný. Díky za zkušenosti.

mike-biker píše:Vlasovým mikroškránecům, které jsou vidět jen pod určitým úhlem a osvětlením se stejně nevyhnete.
Ale přínos vidím zejména v ochraně před pádem, byť to působí samozřejmě jen částečně - stejně jako helma na kole, či psy v autě.
Osobně mám iPhone v originál koženém pouzdře od APPLE a dopředu jsem zakoupil tvrzené sklo s "doživotní" zárukou.
Jen odbočím - pokud APPLE zavede u modelu iPhone 6s a 6s Plus "Force Touch", jestli bude možné použít ochranné sklo či folii bez problémů?!
musel jsem reagovat...

Metalgirl píše:Asi chlápek neslyšel o něčem jako swipe back, že? To je masáž ta jeho reklama jak prase.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé