Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Unown píše:Se podívej do nastavení, která aplikace ti žere nejvíc baterie. Ale já si myslím, že je to úplně normální. Možná ještě dobrý. Já kolikrát mám 20% kolem 6 odpoledne... Navíc nezapomeň, že messenger ještě čerpá polohu - to je další baterie z GPS. Nedej bože, jestli máš na pozadí pusteny počasí a nebo online výsledky třeba...
fun_thomas píše:Používá tu někdo iPhone 6 bez fólie nebo skla? Zajímala by mě odolnost skla, zda vydrží bez poškrábání normální běžné používání. Osobně iPhone 6 vlastním už cca půl roku, od začátku na něm mám buď ochrannou fólii nebo sklo, ale už delší dobu uvažuju o jeho sundání, protože kdykoliv si vemu do ruky "holý" iPhone někde v prodejně, ten pocit je z toho hned úplně jiný. Díky za zkušenosti.
mike-biker píše:Vlasovým mikroškránecům, které jsou vidět jen pod určitým úhlem a osvětlením se stejně nevyhnete.
Ale přínos vidím zejména v ochraně před pádem, byť to působí samozřejmě jen částečně - stejně jako helma na kole, či psy v autě.
Osobně mám iPhone v originál koženém pouzdře od APPLE a dopředu jsem zakoupil tvrzené sklo s "doživotní" zárukou.
Jen odbočím - pokud APPLE zavede u modelu iPhone 6s a 6s Plus "Force Touch", jestli bude možné použít ochranné sklo či folii bez problémů?!
Metalgirl píše:Asi chlápek neslyšel o něčem jako swipe back, že? To je masáž ta jeho reklama jak prase.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé