2 De__Etroit a dalsi:
MUJ DETAILNI POSTUP:
jak jsem jiz uvedl, postupoval jsem hlavne diky infu na tomhle foru (diky vsem, zejmena 2 juramac!!!), vse se tu da dohledat, ale uz jsou to asi starsi prispevky, takze jen souhrn za me:
po 2. dni od koupe se muj zcela novy 3gs samovolne vypina, kolisa indikator baterky v radu desitek procent nahoru/dolu, kdyz pripnu do nabijecky, vypne se a nejde minimalne 2h vubec nahodit...
1)
- 1. reklamace - 1. a doufam jedina a posledni moje chyba - predavam zcela netknuty ip klucinovi na t-mobile pobocce na narodni tr. v praze - nic netuse podepisuji "bezne opotrebeni" - misto "zcela novy, netknuty, bez skrabancu atd..."
- za 10 dni zpet z britexu na pobocce, nahodou stejna obsluha: zurim, - klucina tvrdi, ze skrabance zpetne nedokazu a odkazuje se na muj podpis pod (puvodne jeho) formulaci "bezne opotrebeni" - zoufale prikyvuji, zacinam se probouzet > nechavam si primo do protokolu zapsat - "s vyjadrenim servisu nesouhlasim, na zavade trvam", pod tlakem muj rucni dodatek razitkuje (pozdeji na tom stavim!!!)
2)
- zoufale hledam pomoc, narazim na toto forum, pochopim o co go, rovnou jednam...
3)
- ihned se obracim na soudniho znalce p. Cerneho (viz muj vcerejsi odkaz), vypinani a kolisani natacim beze strihu na video v HD kvalite, behem zaberu najizdim na IMEI aby nebylo pochyb...provadim fotodokumentaci telu i vsech papiru...vse posilam p. Cernemu, vyrazim za nim do Liberce (vystihovane se nechci jeste dohadovat s postou, ale staci tel poslat)...cela vec trva cca TYDEN - nedbam poplatku 1500 - nemam nejmensich pochyb ze tmobile proplati - mam pravdu a posudek to potvrzuje...
4)
- dle rad odsud znovu nastupuji na pobocku, pozaduji stejnou obsluhu - okamzite chci nove baleni (rezolutne odmita) - hlidam si detaily, jsem trpelivy, korektni a neustoupim ani o pid...moje argumenty:
a)
- pravne poucen poukazuji na rozpor mezi prijimacim prot. ode me a tim od brirexu "skrabance, vrypy..." - pres to, ze jsem podepsal "bezne opotrebeni" o "skrabancich" ani slovo - A) bud tam fakt nebyli, nebo B) udelal chlapec svoji praci spatne a neprohledl to dobre - "tak jak to je pane?" ptam se...klucina zacina studovat dokumenty...dale poukazuji na fakt, ze britex oznacil muj tel (3gs32gb) jako 3g8gb - shrnuji: "jak je mozne, ze me obtezujete abych prisel, kdyz prot. VASEHO partnera, ktery me notabene vubec nezajima vykazuje takoveto znaky nedbalosti a na prvni pohled se lisi od prvniho zapisu? proc to V MEM ZAJMU nevratite servisu sami k prepracovani a pak mi teprve nezavolate?"...nenapadne upozornuji, ze to zacina vypadat, ze nejednaji V MEM zajmu, pro coz mi sami temito papiry vlastne dali pisemne - minimalne neprime - dukazy pro pozdejsi soud...
b)
vytahuji znalecky posudek s prilozenou videodokumentaci, chci nove baleni, utocim argumenty o zamernych obstrukcich pri reklamacnim rizeni - viz jiz ony 2 dukazy...klucina vola nadrizeneho...
c)
opakuji sousled v kostce, stupnuji tlak, zapisuji si jmena - pro pana inspektora z COI jak nahlas vysvetluji...zastupce vedouciho mi sdeluje, ze mi daji pouze novy tel bez prislusenstvi a to az po znovuzaslani do britexu a z jejich vule - ptam se proc vlastne? jednou to jiz zkusili prece - a je videt ze telefon ani nezmerili - jen poskrabali! tak proc znovu? - mavam posudkem, opakuji, ze nemam na zaklade prave predlozenych pisemnosti duveru v jejich partnera a vznasim opet pozadavek na nove baleni...zastupce trva na svem - jen tel...rikam - OK, ale chci to pisemne - ze mi nedaji novy KOMPLET - "nemam opravneni, vedouci tu neni", pry mi zavola...nevadi, odchazim - mel jsem sebou svedka...
5)
vcera mi vola do meho pripadu zasveceny vedouci pobocky na narodni tr. - snazi se byt vstricny - trvam na svem - novy komplet - on: bud jen tel (pokud britex uzna!!!), nebo soud...opakuji mu: mam pravdu, mam posudek, mam video, mam pisemne dukazy o tom, ze me zamerne a velmi vyzname poskozuji - zdrzuji me od prace, zpusobuji mi ujmu na zdravi (viz lekarska zprava) - mam zlomenou nohu a zbytecne se tam belham...jsem take vstricny, ale neustupny: "ok, tak ja se jeste pribelham, chapu vas system, i kdyz me nezajima, ale kdyz to jinak nejde tak nejde - prijdu si tedy pro PISEMNE vyjadreni, ze nemam narok na KOMPLET

...uvidime, kazdopadne COI pany alespon za mne nemine - uz jsem tam volal...