Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Basic píše:Už sem to vymyslel! Jsem hlava otevřená.
Teď mi volali z Vodafonu, že prej bílej už nemaj, tak mi dnes posílaj černej.
No a pokud slečna nekecala, je možnost po měsíci až ty bílý budou mít na skladě, černej vrátit a vzít si od nich bílej.

(což je i odpověď pro tebe).
shotik píše:no to nevidim jako realny moc teda:) pohadka pekna ale...
jinak jak je to s Apple online store? zaruka 2 roky standart nebo druhej rok s posudkem od znalce? na netu se rady lisi .

To musi byt promaka sit jako blazen 

haasteren píše:U iphone 5 mas primo v popise napsano ze je jen omezena zaruka na hardware 1 rok vcetne iphone. Volal jsem rano na linku a bylo mi vyslovne receno, ze je omezena pouze 1 rok , ze to stvrzuji i v podminkach nakupu ...

nejprve pravnicka osoba neni normalni clovek, je to napr.firma...pak vetsina lidi nekupuje na IC ale na DIC, aby jim bylo vraceno DPH, k tomu potrebujes doklad na kterem je DIC uvedene...

Papek píše:Je to myslene tak, ze ak nakupujes na firmu/zivnost, tj. pri nakupe pouzijes ICO, tak sa na teba vztahuje 1 rocna zaruka. Ak nakupujes ako pravnicka osoba, tzn. k telefonu dostanes iba blok, prip. fakturu vystavenu na tvoje meno, priezvisko, mas zaruku plne 2 roky podla obchodneho zakonnika.
Nakupovat na ICO je blbost v tomto pripade, kedze si vies dat do nakladov aj tovar, na ktory je vystaveny blocik. Je to limitovane iba sumou, u nas je to tusim 1659 € (ekvivalent 50000 Sk).
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm

MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm

tvosi píše:boze tys splacal veci dohromady

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé