shimie píše:Prepac ze som si to nevsimol, ale na sedemnastich stranach som asi jeden prispevok prehliadol. Aj tak si mi vobec nepomohol, zaujima ma postoj orange nie t-mobile. Neviem kto servisuje iphony t-mobilu, orange posiela reklamacie PPI-ETC Slovakia.
Reagujem trochu neskor, ale predsa.
Svoj iPhone 3G som kupoval hned v prvy den nastupu predaja na Slovensku za plnu sumu v Orange. Po tyzdni pouzivania ako v rukavickach (doslova) mi zacal jemne praskat lak. Ihned reklamacia. Vyjadrenie : mnou zavinene mechanicke poskodenie a oni s tym nic nemaju. Odvolal som sa. Nepomohlo. Riesil som to aj telefonicky s centralnym servisom v Orange, posielal som im fotky, odkazy na diskusie, dokazy, ze problem je na celom svete... nic nepomohlo. Bol som vtedy nas*aty ako doga. Riesil som to predajom pristroja a mal som pokoj.
Prekvapil ma preto poznatok od ineho uzivatela, ktory si kupoval iPhone (a aj reklamoval kvoli rovnakemu problemu) v T-Mobile. Do 7 dni bolo hotovo.
iPhone 3GS ma velmi zaujal, ale ako uz odznelo - rovnaky kryt, rovnake problemy? Uz by som to nechcel zazivat. Mozno nastala materialova uprava krytu, ale to sa nikdy nedozvieme.