Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Chrono Leggionaire píše:Vezlo mi to UPS, ráno mi psali sms a před pár minutami mi řidič volal, když byl u domu.
tvosi píše:vezlo to nekomu UPS? Volali vam predem?
Já mám obojí, jak iPhine, tak sgs4. Řeknu ti jedno. Pokud jsi měl sgs3, měls jít do sgs4. Na iPhone budeš hledat opravdu mraky věci, který mělo sgs3. O sgs4 ani nemluvím.zdeno77 píše:Už ho mám taky doma, přivezl DHL.Du zkoumat a porovnávat, zatím mám samsung galaxy s3. Tak jsem zvědavej jestli jsem s výměnou udělal dobře, nebo vyměním za samsung galaxy s4.
tvosi píše:Tak sem se taky dockalmoje nadseni kazi jen ten blbej power button ktery teda pusobi jak kdyby byl na cinske hracce z pouti..je tu nekdo kdo ma power button v poradku, ktery nema vuli a nerachta?? Zjistil sem ze spousta lidi v zahranici nato nadava ale taky tvrdi ze i po vymene ten button neni ok, tak jestli to ma cenu resit
mouchanek2 píše:Alza zrušila předobjednávky..
vybraný produkt je bohužel dlouhodobě nedostupný, a proto byla objednávka stornována. Rádi Vám pomůžeme s výběrem jiného zboží na telefonním čísle +420 225 340 111, volba č.2. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.
tvosi píše:Schumi píše:a co mezinárodní záruka 1 rok ?
ta neplati pro iPhone...tam je zaruka vzdy v ramci kontinentu
tinuš85 píše:to fakt??? Ja som objednávala v piatok od nich a stav mojej objednávky je stále na - vybavujeme - už som ho aj zaplatila, tak ma picne ak mi príde táto istá odpoveď
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé