Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
viac info? ako kolegom v robote? či v reštike z druhého stolu?rony píše:Ostatne dni som videl par pripadov ludi, ktorym sa niekto snazil dostat do telefonu
rony píše:Ak sa bojite, ze vam v spanku odcitaju tvar alebo prst
Šak keď ho vieš len ty tak ostatným to načo bude platné skúšať ?rony píše:Preco by sa mal niekto pokusat o FaceID, ked len tuknem a mozem vlozit pinkod?
to sme zase u toho istého, kód vieš aj tak iba ty ... Veď ked máš vypnuté vymazanie telefónu tak je mi vieš jak úplne jedno, kto mi tam čo bude klikať?serwo píše:Veď aj popri TID sa dá odomknúť kódom.
rony píše:takisto ak mal niekto v ruke moj iX, neotvaram ho cez fID ale pinom (nech si nezapamata cudziu tvar).
Leonko píše:rony píše:takisto ak mal niekto v ruke moj iX, neotvaram ho cez fID ale pinom (nech si nezapamata cudziu tvar).
no práve naopak mladý pán,...
... dneska perlíš Rony, ako fakt ... :oops:
Ladin píše:Přátelé, vy co máte Xko, a měli jste třeba 7 nebo 6S, přijde Vám běh systému na X "buttery smooth" podobně jako na 7/6S nebo je to horší...mě přijde že to více škube... :-/
Milhaus65 píše:mám světlejší tapetu a světlý text je špatně vidět
polom píše:Zdravím, mám iphone X 14 dnů mám ho v silikonovém pouzdru a dneska koukám, že nerezový rámeček nese známky jemného poškrábání. Dáse to nějak rozleštit nebo je to nermální, že se ten nerez poškrábe tak rychle ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé