Ja si asi poridim tu 4.7" variantu. 5.5" se mi zda uz prilis. Ale jestli bude oboji propadak tak zustanu u 5S.
Sent from my iPhone
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
lukasnemeckay píše:blbost..naco by stale tlacili do popredia iBeacon.samozrejme ked bude nfc bude to len +ale ajtak to neni nejaka bomba
Julek píše:já 5S přeskočil, takže do 6 jdu
iTukan píše:...nevím jestli nepočkám na S-ko, ty jsou vždycky lepší...
iTukan píše:Julek píše:já 5S přeskočil, takže do 6 jdu
Jsem na tom stejně, ale nevím jestli nepočkám na S-ko, ty jsou vždycky lepší...
iTukan píše:OT Clon: Ne, měnil jsem iPhone vždy ob verzi (3, 4, 5). Teď možná vynechám 6 a počkám na 6S. Nejsem ten co čeká donekonečna na něco lepšího.Uvidíme s čím se vytáhnou, jestli 6 bude stát za změnu. 5S mě ke změně nedonutila...
Apple is working with Chinese officials to stifle leaks about the iPhone 6. There are about 200 security officers trying to catch those who dare to sell i6 accessories.
Foxconn issued a press releases today, saying it is going to manufacture the Apple's 4.7" and 5.5" iPhone models in 2014. It will start shipping the 4.7" iPhone (probably 6) in July, while the 5.5" iPhone will enter mass production in August. If everything is true then we are most probably going to see the 4.7" iPhone 6 go official today, while the 5.5" iPhone will be pushed back for the fall.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé