Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Haveja píše:tak jsem byl včera ráno na iopravnu, tam mi ho bez problému vzali a dnes už jsem šel pro vyměněný mobil, to je extra servis!!
chválím iopravnu!!
tak asi platí mezinárodní záruka 1 rok u nás, pokud koupíte iphone v USA.
ted mobil ukazuje signal jak má být, tak to byl vadný kus.
tvosi píše:no ja tam budu zitra asi volat, kdyz mi telefon vibruje tak v podstate bzuci coz se mi moc nelibi..ale touchid je super, rychle reaguje a slowmotion video je paradni
mike03 píše:Kartu mi menili, je to par mesicu, povolene platby pres net mam. Kouknu na ucet do v Cesky jestli nekde nenajdu ten limit. Doufam, ze to kdyztak pujde pres net zmenit, do banky se mi nechce.
EDIT.: Tak uz se mi to zpracovalo. Zkusil jsem objednat jako "host" a nakonci objednavky jsem se prihlasil, potvrdil a je to (SNAD).
EDIT II.: Hmm tak radost predcasna, pri vyberu ze zalozky "expedovat jako jedna zasilka" mi to hazi porad tu chybu.
Tom_Ass píše:hele a neni nekde na netu video jak moc to "bzuci" ten power button? Neco podobnyho mi delaji na i5 tlacitka +-, i kdyz s telefonem zatresu,tak jsou jakkdyby uvolneny ale nikdy jsem neresil,ze by to byl nejakej problem:)
Leonko píše:a akú verziu si dostal?už európsku?
ghost_dragon píše:nevím, jestli to tu proběhlo, ale t-mobile už nabízí iPhony 5S bez smlouvy, všechny verze! Ceny stejné jako Apple.cz - https://eshop.t-mobile.cz/detail/-/Tele ... etail-tabs
tinuš85 píše:to fakt??? Ja som objednávala v piatok od nich a stav mojej objednávky je stále na - vybavujeme - už som ho aj zaplatila, tak ma picne ak mi príde táto istá odpoveď
mouchanek2 píše:Alza zrušila předobjednávky..
vybraný produkt je bohužel dlouhodobě nedostupný, a proto byla objednávka stornována. Rádi Vám pomůžeme s výběrem jiného zboží na telefonním čísle +420 225 340 111, volba č.2. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.
Leonko píše:Za aku verziu ? 616 je tam teraz za 32gb
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé