Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Na youtube jsem videl srovnani s Tamtungem a LG, kazdy z kusu mel vyhody v jinem svetle, o zadnem se nedalo rici, ze by byl univerzalne nejlepsi.. I kdyz na bezne fotky prostredi v normalnim svetle byl iP nej.. na urcite detaily zas Tamtung apod.. Ten rozdil dle nejakych testeru 1-3 body mi prijde k smichu
Mi to prijde jakoby srovnavali zrychleni auta z 0-100 a rekli, ze AUDI RS4 je zahanbeno az na 10. miste, protoze ztraci na BMW M4 0,2s

Jadro píše:Jj mam 6S+. Musim si to aktualizovat. Chodim sem pres Tapatalk, tak na to vzdy zapomenu

jeenik píše:[emoji6] a nebo: mam odeslat tve manzelce, ze se sejdeme...
:D
Takze ten min nenazrany
Ale mam to jako pracovni nastroj. Telefony, telekonference, maily, sms, Viber. Odpoledne si obcas neco zahraju. A to mam polohove sluzby vesmes povypinane az na par vyjimek 

Nebo nabijecku s sebou.

.
sice jsem Gold nechtěj, ale 3 dny starej neaktivovanej a za 18tis - neber to 

Pár hovorů,asi dvě hodiny hry,přes den nonstop na wifi,z toho cca čtyři hodiny net,dvě facebook,pár fotek a asi tři hoďky hudby..šestku už bych nabíjel mezitim tak dvakrát..
.

hutch píše:Můžete pls vy, co už 6S/6S+ máte z doma nebo k vyzvednutí napsat kdy jste objednávali? My máme na firmu předobjednáno z alzy několik ks a pořád prd

Julek píše:Tadáááá 6S+ 128 GB, zatím se seznamujeme :)

Tonda512 píše:hutch píše:Můžete pls vy, co už 6S/6S+ máte z doma nebo k vyzvednutí napsat kdy jste objednávali? My máme na firmu předobjednáno z alzy několik ks a pořád prd
Já z Alzy predobjednano neměl a už ho mám od nich doma.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé