Dneska se konečně podařilo a po zadání IMEI na stránce GSMobile se zobrazil stav mé zakázky......nic dobrého v tom ale nevidím.

EDIT:Takže je to tak,oprava v rámci záruky se nekoná.
Tohle mi napsali do přílohy Cenový návrh
Autorizované servisní centrum
GSMOBILE SERVICE, s.r.o.
Veselská 699
199 00 Praha 9
Tel: +420 242 440 222
Fax: +420 242 440 299
E-mail:
servis@gsmobile.comCenový návrh
Pro : O2 CZ SHOP 158
Fax číslo : +420272661507
E-mail :
o2p_uplynarny@o2.comVážený zákazníku,
objednanou opravu Vašeho zařízení nelze provést v původně předpokládané ceně, proto Vám zasíláme cenový návrh se skutečnou cenou opravy. K cenovému návrhu se prosím vyjádřete písemně (fax nebo e-mail) v co nejkratším možném termínu. V případě, že neobdržíme souhlasné stanovisko k provedení opravy do 5 dnů, bude Vám zaslána Urgence cenového návrhu, jestliže nebudete souhlasit s cenou opravy nebo do 5 dnů od doručení Urgence cenového návrhu neobdržíme Vaše stanovisko k navržené formě opravy bude odeslán přístroj neopravený s vyúčtováním odborné diagnostiky závady Kč 262,- vč. DPH + náklady na dopravu Kč 119,- vč. DPH za 1 cestu. Nepřevezmete-li si přístroj z opravy zpět, bude Vám účtováno skladné ve výši 10,- Kč za každý započatý den, po uplynutí 60-ti dnů 20,- Kč za každý započatý den. Po 6 měsících ode dne kdy kdy jste byli povinni si převzít přístroj z opravy, jsme oprávněni Váš přístroj na vlastní náklady opravit, prodat a výtěžek použít na uhrazení vzniklé pohledávky.
Zakázka č. / Kód technika : xxxxxx / CERV
Typ zařízení / IMEI : iPhone 3G 8GB O2CZ_B / xxxxxxxxxxxxxxx
Číslo zakázky objednatele : xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Původně předpokládaná cena vč. DPH : 0,00 Kč
Popis závady :
ulomené tl. přepínače tichého režimu
Návrh řešení :
Kontrola iPhonu.Zjisteno mechanicke poskozeni oprava je mozna placene vymena za novy iPhone za cenu 5 449 Kc s DPH.
Cena opravy vč. DPH : 5 449
Vyjádření zákazníka dne: Číslo objednávky:
Souhlasím s provedením opravy za výše uvedených podmínek.
Ano Ne
Podpis zákazníka :
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Opravdu nevím co si mám myslet....bohužel mi nezbyde než na "hru" GSMobile přistoupit.
Těch 5449kč nehodlám i když mi iPhone vymění za nový rozhodně platit,nejsem cvok,navíc musím uhradit diagnostiku+dopravu 261+119 tj. 381kč.To že je v protokolu napsáno Oprava záruční nikoho nezajímá.
Je to mechanická závada a ač technik musel vidět že iPhone nikde nespadl vyřešil to takhle.Lidí kterým se to stalo bylo již v servisu víc ale i když zřejmě tuší že to neurvali záruku nevezmou...díly nemají takže neopravují.Zajímalo by mě jak hodlá APPLE tuhle situaci řešit.Mechanickou závadu způsobeno nekvalitním zpracováním autorizované servisy v rámci záruky ani mimo ní neopraví,protože si nepřejou aby byl iPhone rozebírán,náhradní díly patrně nejsou a když už tak jen některé (Sleep,Home třeba ano tl. tichého režimu ne).
Servis pro ČR banální mech. závadu není schopen opravit.iPhone 3G se u operátorů prodává skoro tři měsíce,servisní sít nestojí za nic,česká lokalizace stále není dostupná.....no začínám litovat že jsem těch 12k do iPhone "vrazil".
Co asi odejde příště? a zase mi servis odpoví tímto způsobem?????????????????????????
Mám největší chuť se iPhone zbavit a ušetřit si nervy a čas

,bazary jej ale vykupují okolo 6k polovinu ceny z okna nevyhodím.Bohužel tržní hodnota hned po koupi nového přístroje spadne na polovinu.
Za 12 tisíc jsem mohl mít HTC nebo nadupanou nokii s perfektním servisem prakticky na každém rohu,bohužel ovládání iPhone je zatím nedostižné,proto jsem jej po zkušenosti s předchozím modelem chtěl a lituji že jsem dal starý iPhone 2G pryč.
Na druhou stranu to zase není tak zlé,tl. se dá přilepit ale od APPKE jsem popravdě čekal trochu víc,než bakelitovou placku s mizerným dílenským zpracováním,nejspíš si kvalitu v čínské pobočce Foxxconu moc nehlídá,jinak by se tohle nedělo,o praskání krytů ani nemluvě.
Doufám že je tohe první a poslední problém s iphone 3G.....praskání krytu se mě naštěstí netýká,to už by se projevilo.
Jestli se do půl roku zase něco vyskytne a servis bude reagovat podobně asi se neudržím a iPhone škaredě skončí.....
EDIT2:Prosím MODy aby toto téma zamkli/přesunuli nebo později smazali.....není zde co řešit,servisy závadu v rámci záruky neuznají,díky.