Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
jennydrums píše:Co všichni máte s těma redukcema? K telefonu přeci bude ten kabel přibalen.
cuting píše:Jinak jsem zvědavý, zda FaceTime hovory přes 3G budou možné i z iP4S , nebo jestli to bude možné jen hardwarově a pouze z pětky.
666salieri píše:Anndy píše:A6 ma 2 jadra.
Specifikacie su uvedene na strankach applu. Uz pocaskeynite to tam bolo.
mozes dat prosimta link kde to presne pisu...
FreeriderCZ píše:Ano, FaceTime je funkční přes 3G i u 4S. V nastavení FaceTime je přepínač "Používat mobilní data".
palinhoo píše:Im waiting to a new iphone
Arcane píše:btw. bezdrátové nabíjení není žádné sci-fi, jen je moc dobrý důvod proč se nepoužívá. Je enormně ztrátový. Sice by vám to sosalo ze sítě proud, ale ztráty by byly tak velké, že by jste ho nabíjeli hodně hodně dlouho
Petrt píše:parmin: oni kluci Čínští šikovní něco navrhnou. Pro iP4 jsem kupoval několik dokin z DX a vzhledem k zanedbatelné ceně spokojenost.
Pozn.: pokud by měl být na doku i výstup na sluchátka (jako je dnes), tak to bude imho znamenat:
a) dokina bude mít na sobě samce jacka, který se zasune spolu se systémovým konektorem (toto mi nesedí do čistého řešení alá Apple).
b) bude mít dokina nějakou elektroniku, která ze systémového konektoru vytáhne audio signál (pak čekám nekřesťanskou cenu).
Lemmy píše:FilemoniCZ : to určitě umět nebude
osoba píše:Pěknej telefonek, koupím si ho. Ale necítím z něj "Jobsovinu". Ostatní modely mi přišly krásně symetrické, všechno krásně pasovalo. U iP5 je to jinak. Například nechápu umístění FaceTime kamerky nad reproduktor. To by jobs nikdy nedopustil, protože takhle není repráček uplně uprostřed, ale blíž k displayi (jelikož jsem perfekcionista, tak mě takové "maličkosti" zarážejí). To samé zadní kamera, ten přechod do hliníku by měl být tak nízko, jako je výška mezi kamerou a vrchím rohem iPhonu. Aby to bylo přesně uprostřed. Takhle mi to bije do očí. Steve odmítal větší display, ale jelikož zemřel, tak si v apple asi udělali trošku "vlastní" změny a takhle to dopadlo. Nikdo nedbal na maličkosti tak, jako Jobs.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé