shotik píše:charlie77: jako vsude, dalsi 2 roky zavazek
tyvole to je fakt odměna za 2 roky teda upsat se zas na 2 roky
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
shotik píše:charlie77: jako vsude, dalsi 2 roky zavazek
Schumi píše:Samozřejmě jen ti, co mají paušál ...
Formou paušálu, jim celou slevu vrátíš a ještě něco navíc ...
shotik píše:Pasis: pry jen pro novy zakazniky jsou predobjednavky. Stavajici zakaznik bude mit moznost koupit 28.9. , včera jeste sel koupit samotny cerny. dneska uz ne . Me to mozna taky neprojdeDal jsem jim tam prevest cislo od jineho operatora ale pritom to je cislo u nich jen s nizsim tarifem nez sem si tam zvolil k dotaci
ale ja se z toho neslozim , kdyby to nevyslo. Jen budu nas*anej ze musim cekat
))
Jadro: je to iP5 . hele je toho plnej net tech otluku a skrabancu . Je to proste realita a apple se k tomu musi nejak stavet. jen je divny ze zatim ticho po pesine
Petrt píše:charlie77: proč tipovat a zasírat tu thread nepodloženým hádáním? Počkejme s čím příjde AppleStore a pak se uvidí.
Já si ho rozhodně za běžný paušál brát nebudu - to jsem udělal u 3G i 4 a dva roky být v zajetí operátora už nechci.
pjupju píše:Mam jeden stupidni dotaz..) mam v umyslu si pockat z 27. na 28. na iP 5. Vubec jsem nesledoval, jak to bylo s iP 4S, ale u 5 to bude asi vetsi.. Kolik zhruba hodin v predstihu bych mel cekat pred obchodem, aby se na me dostalo?
mike-biker píše:12 měsíců je standartní mezinárodní záruka APPLE, dalších 12 měsíců je záruka taková, aby se vyhovělo české legislativě. Nic víc. Prostě ten druhý rok už můžou být potíže s uznáním..
Osobní zkušenost ale nemám.
U operátora je 24 měsíců ohne problem.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]