My to řešili
tadyMůj iPhone je v reklamaci. Vzali si 30 dní, místo něj mi půjčili jiný mobil. Ale upozornili mě, že díky posílání do Holandska se to nemusí stihnout, a já tak po 30ti dnech můžu přijít a odstoupit od smlouvy, nebo mám právo na nový přístroj.
Pokud to stihnou, těžko můžeš jentak chtít nový přístroj. Leda by byl v horším stavu než si jim ho předal - stav se vždycky sepisuje v reklamačním protokolu. Což se teda taky může stát. A autorizovaný servis to určitě umí

Neboj. Doma jsme nedávno rozebírali iPod Video se stejnou konstrukcí jako iPhone, a nic se mu nestalo...
Mimochodem, kdybys četl zahraniční fóra, víš, že nový kus ti nepomůže - popraská taky. není to záležitost série, ale všech iPhonů. Ta výměna krytu je možná lepší.
Třeba přímo na Apple.com jsou o tom diskuze. A předtím to Apple neřešil, jen vyměňoval iPhony. Ale když už někteří měli 3tí a čtvrtý iPhone, tak se jich při výměně ptali, jak se to stalo, jestli nosí iPhone v pouzdře a podobně. Zřejmě se to teprve bude řešit, nebo už řeší...
Takže mám ten pocit, že bohužel...