Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
borectom.98 píše:Nejlepší by bylo kdyby apple někdy na jaře vydal iphone s velkým displejem a velký ipad a pak podzimní klasika iphone 6+ipad air 2+ipad retina mini 2
borectom.98 píše:Myslím že apple vydá velký ip s 5,5" nebo 6" displejem a iphone 6 sice nezůstne u 4",ale bude maximálně 4,5" což myslím že bylo fajn.
DropaDred píše:len aby aj iPhone nedostal príponu Air/Pro, kde Air bude menší, tenší, ľahší (A7?) a Pro dostane 5" a bude samozrejme väčší a nie tak tenulinký ľahký ako Air...to isté tipujem aj u iPadu - ak dajú 9,7" ipadu príponu Air a mini je mini, tak určite príde niečo ešte väčšie...čo neverím, že bude už len mobilný OS - dovolím si úplne bludne tipnúť, že dokonca by to bolo niečo ako surface pro - teda s plnohodnotným OS X ? a cenou by skočil na úroveň Note 10.1 - teda 600+ ako za iPhone...no skvéta otázka, čo bude s 5"C"; neviem, či by tým pádom koncom roka 2014 portfólio vyzeralo takto:
iPod
iPhone - Air, Pro, no, kde by bolo plastové Cčko ? vedel by som si ešte predstaviť, že by Cčko dostalo príponu Air a klasický iPhone Pro - tým pádom by sa zbavili číselného označovania a rolu by tam hral len rok
iPad - mini, Air, Pro - tu neverím, že by mini premenovali na Air...najprv by pomenovali veľký ako Air a o rok mu aj príponu zobrali ? neverím
nerád to hovorím, ale podľa toho, ako posledný rok Apple koná vo veciach nových produktov by ma takýto vývin absolútne neprekvapil - podľa mňa úplný ideál by bolo, keby všetky ich produkty mali len dve verzie - Air a Pro - je to už zaužívané a ľuďom sa to páči viac ako čísla
Leonko píše:Hlavne 4.7-5 uhlopriečka sa nedá ani považovať za nejaký portable. Nato tu majú tablety.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé