Anndy | stř zář 10, 2014 7:46 am
Tak ale potom sklamali tych, ktori volali po velkom telefone, lebo ze na malom je malo miesta. Teraz je tam rovnako malo miesta. Btw. mne uz bude pomaly 40. A podla mna to ten tvoj dovod neobol, to by ho urcite spomenuli. Na to je to moc narcisticka firma.
Mozno mierne OT, ale ja som prvy krat sklamany. Nikdy som nemal taky pocit, ze tolko nelogicnosti apple spacha.
1. Velky a este vacsi tel. Ked mne by rozum hovoril aktualny a veelky a podla mna by nikto nebol nespokojny
2. Ze vacsi ma ficuriny navyse; viac textu neukaze, ale avatary v spravach hej - ako keby to neslo aj u mensieho,....
3. Nepochopitelna snaha o min. hrubku ked je to kontraproduktivne - vydrz, vystupla cocka, hnusny design zozadu (pasy)
4. Az ocividna snaha o mega zarobky (je to legitimne, doteraz to ale viac skryvali) - vynechanie 32GB a ponechanie 16 - to je uz vysmech zakaznikom ako od samsungu
5. A to netrvdim o tragickom pomere velkost zariadena vs. Velkost displaya.
Jedine, co sa tento rok snad podarilo aspon podla parametrov zatial, je novy ios a osx. Na tie sa tesim uz od wwdc
Edit: uplne chapem, ze sa tam Johny Ive neobjavil ani na sekundu. Lebo by sa musel hanbit.
A to nespominam hodinky - sa nedivim, ze sa na tom nechcela podielat ziadna hodinarska firma. S hodinkami to ma spolocne akurat to, ze to vie ukazovat cas.
iPhone 11Pro Silver 64GB, Telekom SK, bez JB
WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE
iPad mini 5, 64GB, wifi, SG
MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey