Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
miroslavpriesol píše:Ahoj mohl by mi někdo poradit, kde a jak se dá objednat Iphone 6 z Německa na německou adresu bez operátora?? Bydlí tam známá, tak by mi to byla ochotna zařídit aspoň takhle, jestli je vůbec ještě šance?? Nikdy jsi jsem to takhle neřešíl, ale do listopadu se mi nechce čekat.. Jsou nějaké stránky přímo nato? Moc díky..
kiposi píše:Já mám opačný problém. Mám objednáno v Mnichově k osobnímu převzetí tento pátek mezi 16-17, ale nestihnu se tam dostat, takže to asi nechám propadnout do volného prodeje
Navíc první várky byly zatím vždy chybové, možná je lepší opravdu počkat až si sedne výroba a vychytají se mouchy, jezdit něco reklamovat do Mnichova se mi moc nechce. Telefon je zároveň dražší o náklady na cestu. Asi to fakt nemá smysl...
kotelník píše:Tak jsem se dozvěděl, že ta proklatá předobjednávka by měla být platná jen v objednanou hodinu...tzn. 13-14h nevyzvedne, měl by jít do volného prodeje...Takže to vypadá, že kašlu na frondu, prostě tam v pátek či sobotu zfrknu a zkusím štěstí, jestli někdo nevyzvedl...
martisek777 píše:Ja mam rezeravaci na 128 Gb Silver iPhone 6 ve Frankfurtu. Jsem zvedavej jak to bude probihat s tema predobjednavkama.
kotelník píše:Dovolím si odpovědět. Z průměrného měsíčního prijmu cca 50% a ne, Diky iphonu nevydelam víc. Je to prostě punk, sranda, odreagování a o peníze tu nejde
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé