Hans_z_ píše:...v Černých ovcích byl jeden případ, kdy Britex zamítl záruku kvůli oxidaci...
http://www.ceskatelevize.cz/program/cer ... 35-24.html
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Hans_z_ píše:...v Černých ovcích byl jeden případ, kdy Britex zamítl záruku kvůli oxidaci...
Legally Blond píše:4 underbeat To samé jsem teď měl s displayem já, prach plus bublinka nepatrné velikosti ale štvalo mě to takže šup s nim na reklamaci, do protokolu jsem v pomatení smyslů zapoměl uvést info o čidlech (uveden pouze nepopraskaný kryt) takže slušná nérvoza co se bude dít a k tomu všemu koukám na protokol Britexu a u něj technik VODI (řikám si tak to je jasný prů..r) spolu s přiloženým odkazem na fota čidel a žádny jiný popis (bezva to bude oxidace), IP jsem měl v pěkném stavu věděl jsem že čidla jsou OK a tak k mojí radosti po 5ti dnech přišel nový kousek. Toto byla moje třetí reklamace a zkušenost s Britexem zatím vše řešeno zasláním nového IP takže pohoda.
underbeat píše:Tak jsem byl v T-mobilu kvůli tomu prachu a slečna byla velmi ochotná, do poposi napsala jako stav bez větších známek používání... Jenom mi nechtěli na prodejně udělat kotrolu indikátorů vlhkosti, to si prý otestují až v Britexu. IP mám ale zhruba měsíc, tak doufám že vše bude ok
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé