Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
ji.kk píše:Musím vyvrátit svou fámu a cvakajících tlačítkách. Sice mají vůli, ale ten zvuk není on.
Cvaká mi něco uvnitř. Poklepem na zadní levý horní roh (čočka fotoaparátu) iphone vydává hrozné skřípaní. Pokud na čočku a okolí zmáčku (stáhnu prsty přední a zadní kryt, ale čočka s rámečkem jako taková se nemele) cvakání přestane. Ale tímto stiskem nepozoruji domáčknutí hran skel k tělu, takže se tím mačká něco uvnitř.
Poradíte?
samson010 píše:.... ako pisal tvosi este riskovat stratu zaruky...
ScorpionSX píše:Ja mám práve opačný problém, aj keď teda na 3GS. Na iOS 4.1 sa mi v spánku odpojí od WiFi, ale po prebudení sa niekedy nechce pripojiť naspäť, hoci sa tvári že pripojený je (ale nejde net ani nič - treba mi vypnúť a zapnúť WiFi aby sa znovu pripojil).
Myslím, že toto je nejaký bug v iOS, kde asi WiFi "nevie čo so sebou" a odpája a pripája sa ako sa jej zachce. Je o tom aj viacero diskusií na nete, napr. aj na fóre Applu, tam je popísaný napr. presne môj problém. Robí to na iP4, 3GS a myslím že aj 3G tam spomínali.
Čo je horšie, tak zdá sa že to nefunguje správne ani v iOS 4.2 beta ako tak skúšam, takže ťažko povedať či to Apple opraví alebo nie.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé