Asi pred mesiacom som zistil ze aj moj iPhone ma prasklinu pri konektore na kabel nabijacky.
Kupoval som ho v oktobri 2008 v bazare.V zarucaku mal ze bol kupovany v septembri u operatora Orange(cize je oficialne unlocknuty).Vtedy mi v spomenutom bazare povedali ze ak by s nim nieco bolo ze ho mam doniest lebo ma este 23mesiacov zaruku.Po par dnoch som zistil ze mam pod sklickom display-a malu smietku prachu ale povedal som si ze mi az tak nevadi tak ho reklamovat nebudem koli takej blbosti.
Ked som ale po tristvrte roku pouzivania nasiel prasklinu pri konektore tak ma to dost nahnevalo lebo viem ze keby som ho s tymto reklamoval tak mi reklamaciu neuznaju.
Napadlo ma teda nereklamovat prasklinu ale reklamovat prach ktory som objavil uz pri jeho kupe.
Nazbieral som odvahu,nahral ofiko firmware a 29.6. som zaniesol iPhone do bazaru kde som ho kupoval.Viem ze iPhony z Orangeu su viazane na zmluvu a teda ho treba reklamovat s povodnym majitelom ale v bazare mi povedali ze sa nemam obavat ze oni to maju "podchytene"a ze reklamacia trva 2tyzdne az mesiac.
Nastalo teda strasne cakanie.Obaval som sa zamietnutia zaruky aj koli tomu ze raz som zmokol a do konektoru na sluchadla sa mi dostala voda-pasik na zistovanie vlhkosti v nom hral isto vsetkymi farbami

Ako nahradny fon som pouzival telefon s WindowsMobile-TO JE NIECO STRASNE.
Dnes 4.7.mi prisla sms z bazaru ze si mam prist zobrat moj iPhone.S napatim som bezal pren a obaval sa ze bude v este horsom stave ako som ho tam posielal.Ked mi vsak predavac povedal ze mi poslali new iPhone tak som od radosti skoro prerazil sadrokarton na strope.Ludia v servise ho asi ani nepozerali ked vydeli ze ho reklamujem koli prachu.
Tak to bolo moje story s reklamaciou iPhonu.Som rad ze to dobre dopadlo ale ma tiez mrzi ze mnohym ludom praskanie krytu nechcu vyreklamovat i ked Apple iste vie ze material z ktoreho ho vyrabaju nieje v pohode.