Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
mpxmat píše:Podle mě je to blbost. Já mám u Alzy objednávku od 26.10. a stále mám u objednávky "čekejte, zajišťujeme zboží". Tak uvidíme.
Tom_Ass píše:Alza...to je prodejcea ten jejich mimozemšťan...silně mi leze v reklamách na nervy
) Já mám objednáno z Apple store 29. října a taky žádná hitparáda
doteď tam svítí "Probíhá zpracování zboží", datum doručení mezi 14. - 20. listopadem,tak to snad příští týden už přijde. Nevim, jestli to do českýho apple store chodí letecky třeba 1x týdně:)
KiterXX píše:Zdravím.
Na Alze jsem objednal 5S 32 také 26.10. S aktuální slevou 500,- a slevovým kuponem na 1000,- Kč za zajimavých 18490,- Kč. Asi do dvou hodin mi telefonicky objednávku potvrdili, s nabídkou pojistit si jej pro případ ztráty nebo rozbití. Navíc se slibem, že nejpozději 3.11.!!!!!! Iphone budu mít. Samozřejmě dodnes nic!!! Na můj telefonický dotaz 6.11. jsem dostal odpověď: ....cca do 10 dnů. Na následující dotaz z tohoto týdne (12.11.) mi odpověděli 3-4 týdny!!!! Už raději volat nebudu, mohl bych se taky dozvědět, že to bude na Velikonoce!!! Čím dál víc uvažuji že to stornuji a koupím, byť o 1500,- dražší u T-mobile bez smlouvy.
dzurda007 píše:Zdravím, nevíte jak je to s dostupností u T-Mobile ? Chci si v úterý koupit stříbrný 16GB, ale nemůžu najít zda je skladem a vlastně i cenu pokud ho chci bez závazků.
zdeno77 píše:No Nevím jestli jsem udělal dobře, štěrka my zapínací horní tlačítko takže asi výměna? Obal sem taky vyměňoval na třikrát, je to všechno tak drahé a ani to ne kontroluju?!!! No to je HNUS!
kotelník píše:Pokud si ho kutyr nahodou nevezme hned, coz by hadam mel...
hawry píše:Tak po odmlce:
Dnes obdržen nový kus na výměnu. PB štěrchá stále! :/ takže časem do třetice asi. Zatím to řeší bumper.
zdeno77 píše:zdeno77 píše:No Nevím jestli jsem udělal dobře, štěrka my zapínací horní tlačítko takže asi výměna? Obal sem taky vyměňoval na třikrát, je to všechno tak drahé a ani to ne kontroluju?!!! No to je HNUS!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé