Ale realita u mobilů může být jiná, tak mě to zajímá

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
fana1 píše:Jak vám prosím funguje ztišení vyzvánění při pohledu a "nezhasínání" displeje při koukání na něj?
Mě se zvuk vyzvánění ztlumí i v případě, když se na displej podívá kdokoliv jiný.. Notifikace se zobrazí až se na displej podívám přímo já, ale na ztlumení vyzvánění skutečně stačí, aby se podíval kdokoliv s otevřenýma očima..
A funkce, kdy se nemá ztlumit podsvícení displeje v době, kdy se na něj dívám, tak ta asi nefunguje vůbec, protože displej normálně po chvíli ztlumí podsvit a za chvilku zhasne úplně. A můžu na něj koukat jak chci
pablo666 píše:Back1 - pravdepodobne to máš na iPhone X fotené vo formáte HEIF (trochu si o tom počítaj)čo spôsobuje tú polovičnú velkost a iphone 7 fotí vo formáte JPEG
No niekde tu na fóre som to čítal. Myslím, že niekde bola samostatná téma - bezdrátové nabíjačky - a tam to bolo spomínané.rony píše:Tazko povedat, neviem preco by mala.
trminek píše:Tak hodně štěstí na nový kus. Jen pro info, zatím jsem neviděl ani jeden kus, který by alespoň v jedné čočce něco nemělkdyž to není velké zrnko prachu tak už to neřeším, na kvalitu fotek to nemá vliv.
Julek píše:Do pytle už toho nechte, vždycky když někdo napíše něco takového čumím na mobil jestli to nemám taky tak
Tak tu je tá téma, no nik sa k tomu nevyjadril, takže to nie je ani potvrdené, ani vyvrátené.rony píše:No niekde na fore by si mohol dohladat, nech tu v dalsej vlne nesiris nejake skomolene interpretacie. tj. ak nieco tvrdis, vzdy s tym priznaj zdroj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé