Tak i já připojím svoji čerstvou zkušenost s nákupem iPhone 4 nejdřív jsem ho koupil svojí přítelkyni a o týden později i sobě. Přítelkyně je v pohodě, čistý bílý displej, kvalita příjmu stálá, ostatní závady nepozorovány, nebo se ještě neprojevily. Já jsem ovšem šlápnul s tímhle nákupem rovnou do H.O.V.N.A. První iPhone jsem vracel kvůli nažloutlému displeji, viditelnému na první pohled /štěstí jsem aspoň měl, že jsem ho mohl srovnávat s povedeným kouskem/ a hned druhý den ráno vyfasoval v prodejně VODAFONE na CHODOVĚ další ze stejně "žluté série". I slečna co mě obsluhovala prohlásila, že je to opravdu celé žluté. Takže jsme se domluvili ať zkusí sáhnout do míst odkud se tak bralo před týdnem s vidinou, že se dostanu ke stejnému stroji jako má moje partnerka. Dostal jsem se k lepšímu, ale nevím jestli se to dá opravdu tvrdit. Během prvních hodin testování se mi stalo, že se mi lidé nedovolali, protože jsem měl opakované výpadky signálu a to i v místech, kde jsem měl prokazatelně signál vždycky. Abych to opravdu otestoval, vyměnili jsme si s přítelkyní SIMky a ten můj byl většinou na 2 čárách oproti jejímu s 99% pokrytím na oba operátory co máme Jsem opravdu hodně otrávený, protože komunikace na prodejně není jednoduchá, začala diskusí na téma, že mi můžou vyměnit telefon jednom jednou a pak už musí jít do servisu. Jenom díky mladému vedoucímu, který prohlásil, že nechá klidně rozbalit všechny iPhony až se najde kvalitní kus, jsem dostal ještě jednu šanci. Teď mám v ruce "relativně" slušný kousek s bílým displejem /mladá sice tvrdí, že je ještě trochu nažloutlý, ale já už se tvářím, že ne/ ale potýkám se teď s problémem, který je možná u telefonu zásadnější. A nevím jaká bude zítřejší reakce ve VODAFONE. Určitě si řeknou, to je zase ten týpek co tady šťourá do iPhonů a žádný se mu nelíbí. Takže moje zkušenost je opravdu víc než špatná a Steve si to u mě pěkně rozhodil

.... takže asi tak....!