Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
macodk3 píše:Strašne mi blbne TouchID, posledné dni niekedy ani na tri krát neodomkne a potom musím zadávať to 25 miestne heslo čo je otrava, skúšal som znovu nasnímať prst ale aj tak sa mi stáva že nefunguje aspoň pri 50% z pokusov. Väčšinou trošku pomôže vyleštenie HB ale to sa mi za každým nechce, stačí malá špinka a už to nefunguje. Má to niekto podobné? Uvažoval som že vypnem touchID ale potom prečo som ten iPhone vlastne kupoval?
hawry píše:Bych jim dal 12dni a pozadal o reklamaci ve 14ti denni lhute. Pokud budes reklamovat po uplynuti teto doby, tak muze prijit refundovany kousek. Aspon tak mi to bylo podano na apple lince.
tvosi píše:tak proc mas proboha 25ti mistne heslo?
macodk3 píše:tvosi píše:tak proc mas proboha 25ti mistne heslo?
Preto lebo keď sa mi niekto snaží dostať do mobilu tak nemá žiadnu šancu keďže cez touchID neprejde a heslo neuhádne nikdy. A ja spolieham na to že sa mobil odomkne na odtlačok a nebudem musieť zadávať to heslo.
Raiton10 píše:, jinak nevím proč by někdo neřešil to hrkající pb pokud to někomu dělá třeba při videu, aniž by s tím silně třepal, problém to je
jarjarbinks píše:můžete někdo prosím porovnat rychlost prostředí iOS7 na iPhone 5 a 5s ? pohyb v menu, otevírání fotoaparátu, safari, email apod. ? Zda je třeba 5s rychlejší?
Nevím zda si připlatit 4-5tis za nový model nebo si koupit starší typ? (64gb)
Změn u 5s oproti iPhone 5 moc není, jenom lepší foťák, a nějaké ty vnitřnosti (procesor, 64bit apod.), tak se ptám jestli je to znát při běžném používání (video stříhat na tom nechci a upravovat fotky také ne)
díky
Chrono Leggionaire píše:Já jsem naopak rád, že jsem po bílostříbrné pětce zase u jiné barvy a champagne bych si určitě vybral znovu. Nicméně je dobře, že je výběr a každý si může vybrat podle svého gusta.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé