Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

macodk3 píše:Strašne mi blbne TouchID, posledné dni niekedy ani na tri krát neodomkne a potom musím zadávať to 25 miestne heslo čo je otrava, skúšal som znovu nasnímať prst ale aj tak sa mi stáva že nefunguje aspoň pri 50% z pokusov. Väčšinou trošku pomôže vyleštenie HB ale to sa mi za každým nechce, stačí malá špinka a už to nefunguje. Má to niekto podobné? Uvažoval som že vypnem touchID ale potom prečo som ten iPhone vlastne kupoval?

hawry píše:Bych jim dal 12dni a pozadal o reklamaci ve 14ti denni lhute. Pokud budes reklamovat po uplynuti teto doby, tak muze prijit refundovany kousek. Aspon tak mi to bylo podano na apple lince.

"

tvosi píše:tak proc mas proboha 25ti mistne heslo?
iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
jestli ne tak je to fakt trochu paranoidní , jinak nevím proč by někdo neřešil to hrkající pb pokud to někomu dělá třeba při videu, aniž by s tím silně třepal, problém to je
macodk3 píše:tvosi píše:tak proc mas proboha 25ti mistne heslo?
Preto lebo keď sa mi niekto snaží dostať do mobilu tak nemá žiadnu šancu keďže cez touchID neprejde a heslo neuhádne nikdy. A ja spolieham na to že sa mobil odomkne na odtlačok a nebudem musieť zadávať to heslo.

Raiton10 píše:, jinak nevím proč by někdo neřešil to hrkající pb pokud to někomu dělá třeba při videu, aniž by s tím silně třepal, problém to je
"
)

) Co se týče hardwarových tlačítek, jsou volnější než u iPhone5,ale to, že je tlačítko volný neznamená, že to tak být nemá nebo že je vysloveně něco špatně. Při vibracích jsem si ničeho zvláštního nevšimnul, takže by to mělo být OK. Oproti iPhone 5 mi přijde, že jsou barvy (minimálně podání bílé) trošku "teplejší". Pak jsem si všimnul, že moje stará 5ka vibruje víc nahlas,ale to není něco co by mi nějak vadilo. A to je zatím tak nějak všechno, čeho jsem si stačil zatím všimnout
a co se týče rychlosti...zase takovej rozdíl to určitě není 

jarjarbinks píše:můžete někdo prosím porovnat rychlost prostředí iOS7 na iPhone 5 a 5s ? pohyb v menu, otevírání fotoaparátu, safari, email apod. ? Zda je třeba 5s rychlejší?
Nevím zda si připlatit 4-5tis za nový model nebo si koupit starší typ? (64gb)
Změn u 5s oproti iPhone 5 moc není, jenom lepší foťák, a nějaké ty vnitřnosti (procesor, 64bit apod.), tak se ptám jestli je to znát při běžném používání (video stříhat na tom nechci a upravovat fotky také ne)
díky

) power button jde dost slyšet, když mám iphone v ruce a vibruje:) ale to i tlačítka + -....a jako celkem mě to štve...ani ten blbej samsung nevydává takovýhle zvuky a to ho k smrti nenávidim :/

Ma uplne jiny hlas, tvrva nez se reproduktor rozehraje

))) je to spis nejaka svetle hneda..... mel jsem v ruce jak gold tak white variantu.. a white byl vyherce
)))

Chrono Leggionaire píše:Já jsem naopak rád, že jsem po bílostříbrné pětce zase u jiné barvy a champagne bych si určitě vybral znovu. Nicméně je dobře, že je výběr a každý si může vybrat podle svého gusta.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé