jeenik píše:VelkarYba: a reklamovals kvuli GPS? Jak to otestovali? Nebo jsi vracel v prubehy doby, kdy je mozna vymena bez reci? A ta navigace blbla po celou dobu? Nebo az treba v puli cesty jako mě? Taky me to prijde spise jako softwarova vec...
Vracel jsem to ve 14 dnech, tedy bez kecu. Bylo to z duvodu stinu na displayi, spatnym vibracim a chrasteni usniho sluchadla.
GPS blbla az cca 1/3 nebo 1/2 cesty.
Ty navigace mi fakt prijdou SW, do 9.1 jsem mel ten telefon celkem rozhasenej, jsem zvedav zda se dnes pres noc sam zazalohuje..
Jde dle me o nejakej bug pri poklesu signalu nebo neco takoveho.. Je dost mozne, ze jsou i vadne anteny.. protoze predesly kus mi chrcel pri hovorech, pritom kdyz jsem zkousel diktafon tak do sluchatka byl kristalove cisty zvuk .. a taky mi ten kus jak pisu vyse blbnul pri navigaci.
Jeste musim zkusit muj novy kus jak naviguje.. Kdyz si prectete, proc jsem reklamoval predesly tak jde videt, ze byl cely nejaky dos.any.
btw do 30.10. ten svuj muzu jet jeste vratit, ale doufam, ze ta navigace bude ok, mam fakt perfektni kus, uz bych byl asi nasr*nej.
edit :
http://www.[BULVAR: odkazujte na jiné zdroje]/2015/10 ... e-ios-9-2/