Telefón mi vrátili s tým , že bateria je ok a doporuculi mi nepouzivat 3g... (v letovom režime pri nepouzivani sa vybije za 24 h)
Neprebral som ho, lebo mi ho vrátili prasknuty pri konektore napajania.
Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

markus.22 píše:Akonahle sa mi vrati iPhone alebo ina vec z reklamacie tak neprevezmem a reklamaciu musia doriesit do 30 dni ktore uz plynu,ak nedoriesia tak zacnem slusne a pomaly stupnujem a neupustam od svojej pozidavky okamzitej opravy alebo noveho vyrobku
Gil píše:Jeden z obrovských mýtů je, že Britex nesmí rozdelávat iPhone.
Není to pravda. !x12

mathev píše:pokial mas k tomu iphonu zarucak skus ho priniest priamo do autorizovaneho servisu tam by ti ho mohli prebrat
kazdopadne s jednym vadnym pixelom ti ho asi nevyreklamuju.
autorizovany servis iphone pre orange je PPI-ETC

mathev píše:pokial mas k tomu iphonu zarucak skus ho priniest priamo do autorizovaneho servisu tam by ti ho mohli prebrat
kazdopadne s jednym vadnym pixelom ti ho asi nevyreklamuju.
autorizovany servis iphone pre orange je PPI-ETC
Chces tym povedat, ze vypaleny pixel nieje dovod k reklamacii? mal si uz niekedy vypaleny pixel na monitore? je to velmi neprijemne a rusiace. Taketo monitory beru bez debaty naspet na reklamaciu. K tomu pixelu je vadny este home button, ktore nefunguje, pokial sa nestlaci silou. Niekedy ide aj pri beznom stlaceni, no treba najst tuspravnu polohu. Takisto slabsia vydrz baterie. Myslis ze po spisani tychto zavad mi iPhone nezreklamuju?
Este otazka na autorizovany servis, kde sa takyto nachadza, resp. v autorizovanom servise mozu telefon rozobrat, no v Britexe nesmu?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé