Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
cizi píše:Signál mi přijde být v klidu. Například doma kde jsem signál skoro neměl ho teď taky skoro nemám, ba ne je to o kapku lepší. Nicméně včera kdž jsem volal jsem slyšel z repra šílený praskot. Nevím zda je to závada nebo byl problém na druhé straně. Musím ještě zapátrat.
sepes píše:cizi píše:Signál mi přijde být v klidu. Například doma kde jsem signál skoro neměl ho teď taky skoro nemám, ba ne je to o kapku lepší. Nicméně včera kdž jsem volal jsem slyšel z repra šílený praskot. Nevím zda je to závada nebo byl problém na druhé straně. Musím ještě zapátrat.
Při polovině hovorů mám zvuk z repráku taky nečistý. Praskání, chrčení. Taky zkoumám čím to je. Já mám operátora T-Mobile. Reprákem to není, protože v autě v HF sadě to dělá taky... Zatím jsem nezjistil jestli to je jenom z T-Mobile do T-Mobile nebo napříč operátory.
Mcewenify píše:Dobrý den všem. Už druhý den luštim zde na fóru zkušenosti s novým Iphonem 5. Má situace se má takhle: můj poslední iphone byl 3G - kterému jsou neuvěřitelné 4 roky a stále vše funguje ( akorád již značně pomalu ). Teď chci koupit nový, ale mám dilema: Iphone 5 vs Iphone 4s.. Nemusíte popisovat funkce atd to snad všechno už vím. Spíš mi jde o názor. V mém případě jse o nepatrný rozdíl v ceně.. A jediné čeho se bojím je ten hliníksnad ve všech prodejnách co jsem ho viděl tak má poškrabaný rameček... Diky za Váš názor
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé