Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Displej tak svou úzkostí působí, ale na ovládá se stále pohodlně. O fous větší a byl by problém. K designu nemám žádnou výtku, působí velmi luxusně a z mého pohledu je mnohem hezčí jak 4/4S. Problém vidím v použitém materiálu - 4S jsem měl přes půl roku a neměl jsem na něm žádný, ani mikroskopický škrábanec, na pětce už jeden mám - a to ho nosím v originálních foliích a pouzdře. Přesto je na hraně telefonu malá rýha. Obavám se, že nosit ho bez jakékoli ochrany, bude telefon brzy velmi poničený - v tomto za mě velké mínus. Při cenách, za jaké se prodává, bych čekla trochu více odolnosti. Velmi mile překvapil zvuk (hlasitost a kvalita), která je opět o fous lepší. Za to u sluchátek je to obrovský krok dopředu. Hrají fantasticky. A to i se starším 4Skem. Plynulost systému je opět na výbornou, je vidět oproti 4Sku mírný posun, ale i 4Sko lítá svižně. Fotoaparát jsem přílíš netestoval, ale kvalita se mi zdá totožná (za denního světla). Určitě nelituji přechodu na novinku a můžu vřele doporučit 

"

snad ve všech prodejnách co jsem ho viděl tak má poškrabaný rameček... Diky za Váš názor

cizi píše:Signál mi přijde být v klidu. Například doma kde jsem signál skoro neměl ho teď taky skoro nemám, ba ne je to o kapku lepší. Nicméně včera kdž jsem volal jsem slyšel z repra šílený praskot. Nevím zda je to závada nebo byl problém na druhé straně. Musím ještě zapátrat.

sepes píše:cizi píše:Signál mi přijde být v klidu. Například doma kde jsem signál skoro neměl ho teď taky skoro nemám, ba ne je to o kapku lepší. Nicméně včera kdž jsem volal jsem slyšel z repra šílený praskot. Nevím zda je to závada nebo byl problém na druhé straně. Musím ještě zapátrat.
Při polovině hovorů mám zvuk z repráku taky nečistý. Praskání, chrčení. Taky zkoumám čím to je. Já mám operátora T-Mobile. Reprákem to není, protože v autě v HF sadě to dělá taky... Zatím jsem nezjistil jestli to je jenom z T-Mobile do T-Mobile nebo napříč operátory.

Mcewenify píše:Dobrý den všem. Už druhý den luštim zde na fóru zkušenosti s novým Iphonem 5. Má situace se má takhle: můj poslední iphone byl 3G - kterému jsou neuvěřitelné 4 roky a stále vše funguje ( akorád již značně pomalu ). Teď chci koupit nový, ale mám dilema: Iphone 5 vs Iphone 4s.. Nemusíte popisovat funkce atd to snad všechno už vím. Spíš mi jde o názor. V mém případě jse o nepatrný rozdíl v ceně.. A jediné čeho se bojím je ten hliníksnad ve všech prodejnách co jsem ho viděl tak má poškrabaný rameček... Diky za Váš názor

). Například hodnotit baterku mi v tuhle chvíli taky nepřijde být moc vhodné, každej experimentuje a zkouší. Jasný větší displej = větši spotřeba, ALE můj dispej například svítí, řekl bych, cca 1/3 více než na iP4, což přidá k vybíjení dost. Nicméně ten displej je zatim vcelku k ničemu (kromě interních aplikacích), protože všechny aplikace co jsem z AppStore používal mají nahoře i dole černý pruh. Až se udělaji upgrady a snad se udělají, bude to taky o něčem jiném.
.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé